|
Autor |
Mesaj |
ion
Data înscrierii: 06/Aug/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 5:17 pm Titlul subiectului: recever denon avr 1306 cu boxe jamo s708 |
|
|
salut , spuneti-mi va rog daca aceasta combinatie :recever denon avr 1306 cu boxe jamo s708 poate fi mai buna decat recever denon avr 1306 cu boxe MM 1000 . receverul il am deja si nu am reusit sa gasesc nicaeri sa ascult nici una din combinatii daca aveti idei mai bune in legatura cu boxele va rog mult sa mi le transmiteti |
|
Sus |
|
 |
Aer
Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
zi-mi si mie cum se aude cu acest recevier??/ ma gandesc si eu sa-mi cumpar una.... am vazut la un pret bun. mersi |
|
Sus |
|
 |
ion
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-am achizitionat in final si setul de boxe jamo 708 care impreuna cu acest recever denon avr 1306 fac o "echipa" super; singura problema ar fi modalitatea de transmitere a semnalului adica ,cablurile ;trebuie sa fie de cea mai buna calitate si pe cat posibil optic si coaxial.
una peste alta pot spune ca merita investitia. |
|
Sus |
|
 |
Aer
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote]singura problema ar fi modalitatea de transmitere a semnalului adica ,cablurile ;trebuie sa fie de cea mai buna calitate[/quote]
de ce spui asta??? eu ma gandesc ca la orice echipament calitatea cablurilor este importanta.... sau ai observat ceva mai special la acest receiver??? |
|
Sus |
|
 |
ion
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate ,calitatea cablurilor e valabila pentru toate receiver-urile.Eu m-am referit insa la folosirea cablurilor optice si coaxiale in loc de cele analogice.
spun asta ptr. ca eu am calculatorul la 6-7 metri de rec. (cu o placa de sunet creative) pe care l-am conectat initial la rec. prin esirile analogice ,semnalul in boxe fiind groaznic ,dupa care am folosit cablu coaxial ;rezultatul ?sunet impecabil.Cu volumul dat la maxim (fara sunet) nivelul de zgomot din boxe pe o scara de la 1 la 10 era de 1.in rest totul e ok . |
|
Sus |
|
 |
Aer
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles. mersi pt informatii cred ca ma "risc" si eu la Denon 1306. Ma gandeam la un Denon 1509...dar e mare dif. de pret..... |
|
Sus |
|
 |
ion
|
Trimis: Mar Noi 11, 2008 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
la 1509 ai hdmi is un upscaling la semnalul video .dar din diferenta de bani iti poti achizitiona un dvd denon 1740 care are si hdmi si upscaling 1080p si crede-ma upscalingul facut de denon nu se compara cu ce avem noi prin magazine. |
|
Sus |
|
 |
caracude2
Data înscrierii: 13/Dec/2008 Mesaje: 5 Locație: Slatina
|
Trimis: Mar Feb 17, 2009 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am cumparat eltax concept 500 cu un receiver Denon AVR-1306. Desi aude un usor noise in boxe am trecut peste si am inceput sa cumpar CD-uri orginale si sa downloadez fisiere lossless FLAC si APE. Simbata am trecut pe la magazinul Domo din Craiova (mag Mercur) unde aveau un amplificator Denon PMA-500AE 2 x 45W cu boxe Pioneer S-H520V-W. Este o diferenta mare de putere intre acest amplificator si receiverul meu. Ce ma enerveaza mult este ca muzica clasica se aude foarte slab - cred ca si calitatea este de vina. Muzica dupa 1996 se aude binisor, cea dupa 2000 bine, iar cea dupa 2005 foarte bine - indiferent de pop, rock, club. Printre preferintele mele muzicale Pink Floyd, Vangelis, Led Zeppelin, Yes - nu am gasit inregistrari prea bune, dar nici puterea receiverului nu ma prea ajuta. In concluzie as vrea sa cumpar un amplificator SH. Ce ma sfatuiti sa achizitionez, Denon sau HK? |
|
Sus |
|
 |
ion
|
Trimis: Mie Feb 18, 2009 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
salut
eu, cand am achizitionat rec denon , am mers cu el la altex sa-l probez pe aceste boxe Eltax ;crede-ma ca in privinta acestor boxe ai dreptate ,sunetul lasa mult de dorit .Transferul semnalului de la cd la rec. cum se face?ma refer la cabluri. |
|
Sus |
|
 |
ion
|
Trimis: Mie Feb 18, 2009 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
revin, in privinta puterii receiverului pot sa-ti spun ca eu am instalat sistemul meu (denon +boxe jamo) intr-un living de 42 mp si de cand l-am achizitionat nu am reusit sa dau volumul la maxim si credema am luat-o de vreo cateva ori "pe ulei"cat sa imi fac curaj si tot nu a mers .pot sa-ti spun ca mi-au cazut frunzele din ficus iar becurile din tavan zornaiau de ziceai sa-s intr-un film de groaza si pot sa-ti spun ca sunetul ,chiar si aproape de max nu distorsiona .Asta nu ca puterea ar fi ceea ce mi-am dorit cand am facut achizitiile ,dar ...nimeni nu-i perfect |
|
Sus |
|
 |
caracude2
|
Trimis: Joi Feb 19, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea aveam cum sa probez boxele. Eu sunt din Slatina si in afara de domo nu exista nimic hi-fi. Si domo are 2 receivere pioneer si unul sony iar ca boxe sony si pioneer slabute. Deci a trebuit sa ma duc la Pitesti, la Media Galaxy. Nici nu mi-a trecut prin gand sa iau receiverul cu mine. Nu stiu daca ma lasau aia sa probez boxele cu receiverul. Am avut de ales intre boxe eltax concept 400, 500, un sistem eltax 5.1, JBL (dar erau 17 mil ???!!!) si pioneer la 5 mil (care erau si pe la domo - slabe). Receiverul cu care le-am probat era un sony 8xx nu 520 - nu aveau nici un cd audio, doar un dvd cu muzica lui elvis trasa destul de prost. Deci aia nu a fost auditie, ci cirpeala. Mi s-au parut mai bune decat boxele pioneer si decit eltax concept 400.
Asta e. Bine ca nu am dat decit 3 mil pe ele. Erau de la deschiderea magazinului (aprox 6 luni) si aveau mici julituri.
Tu ce model de jamo ai? Ce boxe ma sfatuiesti sa iau pina in 10 mil?
Am cablu coaxial digital. Se cunoaste diferenta fata de cel analogic. DVD Playerul este Pioneer DVP 300 sau cam asa ceva. |
|
Sus |
|
 |
caracude2
|
Trimis: Vin Feb 20, 2009 2:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Cind am scris mail-ul de mai sus nu am citit atent si tipul de boxe pe care le ai : Jamo S708. Arata super, am putere mare fata de eltaxurile mele si sensibilitate mai mare (92 dB fata de 88 dB). Dar si pretul este pe masura 700 - 800 lei/buc. Greutate de 2 ori mai mare (21.5 fara de 10.5kg), plus finisaje, sigur si calitatea sunetului. Multumesc ptr sfaturi si auditie placuta! _________________ Denon 1306 & Eltax Concept 500 |
|
Sus |
|
 |
|