Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Reclamatie

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
lascucristian82

Data înscrierii: 01/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 8:29 am    Titlul subiectului: Reclamatie Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua as avea de facut si eu o reclamatie,ieri am facut si eu o comanda de cabluri (kit cabluri Kit amplificator 35mm profesional (23113)) si in loc de acesta am primit (Kit amplificator 35mm (23092)) si la facuturat cu pretul de 510 ron adica cu pretul celui profesional (23113).
Asta este ..... ce este de facut in situatia asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rosu adrian
Pasionat

Data înscrierii: 27/Apr/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am facut comanda de un mp3,un sub,si un kit de cabluri,azi au ajuns mp3 si sub si factura era facut si cu kitul de cabluri,cand colo cautale nene in cutii,cabluri canci,am sunat si cica le trimit maine ca au gresit...90lei
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cazul domnului Lascu problema a fost rezolvata intre dansul si domnul Adrian Calin, persoana direct raspunzatoare de livrari in societatea noastra.

In cazul domnului Rosu Adrian, daca este vorba de comanda de la Rm Sarat astazi a fost remediata pe loc eroarea, prin expedierea unui kit de cabluri catre dumneavoastra prin Fan Courier.

Ne cerem pe aceasta cale scuze, si va asiguram ca, desi nimeni nu e perfect, facem tot posibilul pentru a perfectiona calitatea serviciilor pe care le oferim.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum