|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
lascucristian82
Data înscrierii: 01/Mar/2007 Mesaje: 13 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 8:29 am Titlul subiectului: Reclamatie |
|
|
Buna ziua as avea de facut si eu o reclamatie,ieri am facut si eu o comanda de cabluri (kit cabluri Kit amplificator 35mm profesional (23113)) si in loc de acesta am primit (Kit amplificator 35mm (23092)) si la facuturat cu pretul de 510 ron adica cu pretul celui profesional (23113).
Asta este ..... ce este de facut in situatia asta? |
|
| Sus |
|
 |
rosu adrian Pasionat
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 59 Locație: galati
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si eu am facut comanda de un mp3,un sub,si un kit de cabluri,azi au ajuns mp3 si sub si factura era facut si cu kitul de cabluri,cand colo cautale nene in cutii,cabluri canci,am sunat si cica le trimit maine ca au gresit...90lei |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cazul domnului Lascu problema a fost rezolvata intre dansul si domnul Adrian Calin, persoana direct raspunzatoare de livrari in societatea noastra.
In cazul domnului Rosu Adrian, daca este vorba de comanda de la Rm Sarat astazi a fost remediata pe loc eroarea, prin expedierea unui kit de cabluri catre dumneavoastra prin Fan Courier.
Ne cerem pe aceasta cale scuze, si va asiguram ca, desi nimeni nu e perfect, facem tot posibilul pentru a perfectiona calitatea serviciilor pe care le oferim. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|