|
|
|
Autor |
Mesaj |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Ian 26, 2008 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Se stie si este dovedit ca pretul nu reflecta intodeauna si calitatea sunetului.Mobila frumoasa si lucioasa fac multi,dar aia se numesc tamplari,atat timp cat le fac 'pe genunchi' in garaj si nu-si produc difurile in-house.Performanta sistemelor si calitatea audio de la un anumit nivel creste f lent ,cateodata deloc.
Am vazut pretul la alea ,ca stiu sa citesc cifre,am vazut ca e pretul per bucata..si ce?Daca costa atat trebuie sa ma simt mai bine sau ce
'Pozele' alea sunt mai vechi,le stiu de mult,e posibil ca printre ele sa mai fie si adevaraciuni.Habar n-am ce difuri si principii au folosit oamenii aia,dar nici ce treaba are cu jbl-u.Nu ma impresioneaza pozele decat pe moment,dar respect si apreciez munca omului.
In afara de wave-guide pe tw,sa nu aud de trompete de abs cu gat de infiletare si alte avioane.
Nu-mi plac deloc nici cum arata,nici cu ce se 'lauda',daca citesti atent o sa aflii ca goarna aia mare nu adaposteste o medie cu con,ci un driver de compresie metalic cu calota de 3",care 'canta' de la 750 la 8k,asta-mi lipsea,clopote de turla pe medii ,colorarii si directivitate
http://www.jbl.com/array_series/specs.aspx
Low-Frequency Transducer de 14" +High-Frequency Transducer de 3" +Ultrahigh-Frequency Transducer de 2"
Parca lipseste ceva
Sunt curios cum s-or integra in camere mai micute,pana in 30mp,ca se apropie de marimea frigiderului
Mai sunt multe de zis,dar prefer sa tin in mine..nu are rost
O seara buna _________________
 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Ian 26, 2008 1:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuipa tot. Daca iese cu scandal....trebuie sa depasim topicul cu cablurile. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|