Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomadare Amplificator pt seria Array de la JBL
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2008 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand dai 250 de milioane pe doua boxe nu cred ca suna prost , apropo cred ca nu ai vazut pretul bine.
stai tu linsitit ca nu am nici eu inclinatii spre pro desi sunt posesor de difuri pro in casa.

apropo astea or suna a goarna???

http://www.audiojunkies.com/blog/711/the-worlds-15-sexiest-speakers-put-your-girlfriend-to-shame
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2008 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se stie si este dovedit ca pretul nu reflecta intodeauna si calitatea sunetului.Mobila frumoasa si lucioasa fac multi,dar aia se numesc tamplari,atat timp cat le fac 'pe genunchi' in garaj si nu-si produc difurile in-house.Performanta sistemelor si calitatea audio de la un anumit nivel creste f lent ,cateodata deloc.
Am vazut pretul la alea ,ca stiu sa citesc cifre,am vazut ca e pretul per bucata..si ce?Daca costa atat trebuie sa ma simt mai bine sau ce
'Pozele' alea sunt mai vechi,le stiu de mult,e posibil ca printre ele sa mai fie si adevaraciuni.Habar n-am ce difuri si principii au folosit oamenii aia,dar nici ce treaba are cu jbl-u.Nu ma impresioneaza pozele decat pe moment,dar respect si apreciez munca omului.
In afara de wave-guide pe tw,sa nu aud de trompete de abs cu gat de infiletare si alte avioane.
Nu-mi plac deloc nici cum arata,nici cu ce se 'lauda',daca citesti atent o sa aflii ca goarna aia mare nu adaposteste o medie cu con,ci un driver de compresie metalic cu calota de 3",care 'canta' de la 750 la 8k,asta-mi lipsea,clopote de turla pe medii ,colorarii si directivitate
http://www.jbl.com/array_series/specs.aspx
Low-Frequency Transducer de 14" +High-Frequency Transducer de 3" +Ultrahigh-Frequency Transducer de 2"
Parca lipseste ceva Confused
Sunt curios cum s-or integra in camere mai micute,pana in 30mp,ca se apropie de marimea frigiderului
Mai sunt multe de zis,dar prefer sa tin in mine..nu are rost
O seara buna

Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2008 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuipa tot. Daca iese cu scandal....trebuie sa depasim topicul cu cablurile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum