| |
| Autor |
Mesaj |
bogdanb_20
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 5:08 am Titlul subiectului: Recomadare difuzoare Dacia Nova |
|
|
| Salut! Vreau si eu o recomadare. Vreau sa-mi cumpar niste difuzoare pe fata la Dacia Nova. Am un CD-Player SONY CDX-GT200 si as vrea sa fac perechea cea mai buna cu acest player. Prin aceasta pereche de difuzoare eu urmaresc sa-mi scoata frecvente inalte si medii. Acum am pe masina pe spate o pereche de difuzoare slabute care se aud de toata jena si un subwoofer MAGNAT amplificat de un MAGNAT Ultra 4000. Deci frecvente joase pentru difuzoarele de pe fata nu-mi trebuie. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
cam la cati bani te-ai gandit ?
vrei sistem din 2 componente sau coaxiale ?
ce dimensiune ? |
|
| Sus |
|
 |
bogdanb_20
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am gandit la o suma de maxim 300 ron, difuzoarele sa fie coaxiale iar dimensiunea lor sa fie asa incat sa intre in locasul pentru difuzor din usa din fata de la Dacia Nova, am inteles ca ar intra lejer de 10 cm si cu mici modificari ar merge si de 13 cm. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e asa cum spui, si urmaresti sa obtii frecvente medii si inalte, atunci ia in calcul un sistem de difuzoare. 3 mil e un buget maricel pentru un sistem de difuzoare neamplificat.
mai bine ai lua un sistem gen:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
si de restul banilor, ceva insonorizare. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| sistemul de la coustic zic eu ca suna foarte bine si pe player. nu e un sistem care necesita amplificare. |
|
| Sus |
|
 |
bogdanb_20
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am hotarat si am sa-mi cumpar sistemul de la coustic sper sa se auda bine numai pe player. Mai a inca o intrebare, poate este putin cam deplasata dar... nu prea ma pricep. Daca dau cd player la un volum maxim vor aparea distorsiuni cu sistemul de la coustic? |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca dai orice CD-player la maxim vor aparea distorsiuni la orice difuzoare . Asta e unul din motivele pentru care se recomanda amplificatoare cat mai mari . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|