Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomadare difuzoare Dacia Nova

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
bogdanb_20

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 5:08 am    Titlul subiectului: Recomadare difuzoare Dacia Nova Răspunde cu citat (quote)

Salut! Vreau si eu o recomadare. Vreau sa-mi cumpar niste difuzoare pe fata la Dacia Nova. Am un CD-Player SONY CDX-GT200 si as vrea sa fac perechea cea mai buna cu acest player. Prin aceasta pereche de difuzoare eu urmaresc sa-mi scoata frecvente inalte si medii. Acum am pe masina pe spate o pereche de difuzoare slabute care se aud de toata jena si un subwoofer MAGNAT amplificat de un MAGNAT Ultra 4000. Deci frecvente joase pentru difuzoarele de pe fata nu-mi trebuie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 8:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam la cati bani te-ai gandit ?
vrei sistem din 2 componente sau coaxiale ?
ce dimensiune ?
Sus
bogdanb_20

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit la o suma de maxim 300 ron, difuzoarele sa fie coaxiale iar dimensiunea lor sa fie asa incat sa intre in locasul pentru difuzor din usa din fata de la Dacia Nova, am inteles ca ar intra lejer de 10 cm si cu mici modificari ar merge si de 13 cm.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e asa cum spui, si urmaresti sa obtii frecvente medii si inalte, atunci ia in calcul un sistem de difuzoare. 3 mil e un buget maricel pentru un sistem de difuzoare neamplificat.
mai bine ai lua un sistem gen:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
si de restul banilor, ceva insonorizare.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus, asta vroiam si eu sa-i recomand. legat de coustic

dar acel amplificator, mai degraba, eu l-as folosi sa amplific viitoarele sistemele costic de pe fata, iar pt sub iti recomand ceva mai puternic http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_275/
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemul de la coustic zic eu ca suna foarte bine si pe player. nu e un sistem care necesita amplificare.
Sus
bogdanb_20

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am hotarat si am sa-mi cumpar sistemul de la coustic sper sa se auda bine numai pe player. Mai a inca o intrebare, poate este putin cam deplasata dar... nu prea ma pricep. Daca dau cd player la un volum maxim vor aparea distorsiuni cu sistemul de la coustic?
Sus
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca dai orice CD-player la maxim vor aparea distorsiuni la orice difuzoare . Asta e unul din motivele pentru care se recomanda amplificatoare cat mai mari .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum