|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ionutui_neagu
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 5:52 pm Titlul subiectului: Recomanadare Mp3 player 500 ron |
|
|
recomnadati si mie un mp3 player auto la 500 ron ?
multumesc frumos ! Astept raspuns ! |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
AdySoLenZa,multe persoane care au scris pe forum recomnda HU Pioneer DEH-P40MP .Eu am o Dacie Berlina din 1997 si vreua sa ii pun un sistem audio ,compun din mp3 playera auto , 2 boxe rotunde pe fata + 2 twetere si 2 boxe ovale. Nu vrea sa ii pun amplificator sau subwofer ,dar ce amplifica HU.
Eu am acum pe masina un casetofon Daewoo si 4 difuzoare ,2 pe fata si 2 pe spate ,dar sunt difuzoare din alea ieftine , cred ca toate sunt 40 -50 ron.
Si casetoful este cam varza ,nu se aude deloc bine ,casetofonul nu merge ,doar ma bucur ca se aude si radioul , ca trebuie sa ai o muzica la drum lung,mai ales cand mai conduci si singur.
Eu am cumparat Dacia in septembrie 2005 ,si casetofonul si difuzoare etau montate pe masina ,de la fostul proprietar.
Nu vreau putere a sunetului,cat vreau claritate !
Multumesc mult ! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
deh p-40 mp
ps am citit {in mai multe locuri} ce masina ai si ce sistem audio are actual
recomandarea ramane aceeasi _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|