|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zein86
Data înscrierii: 18/Apr/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: recomandare 2boxe la 100W RMS buc 4-8 ohm |
|
|
am o statie kenwood d casa foarte buna ca si scula, are 2x100W RMS ...si vreau 2 boxe pt ele ... cam la 100 W RMS bucata ... la bani ..sa fie in jur de 5 mil +-1. Ce imi recomandati?
P.S. le folosesc putin in camera... si mai mul la chindii |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
vrei boxe de casa gata facute sau ceva semi-pro care sa faca galagie mare pt a putea face si sonorizari cu ele ?
daca vrei - iti pot face la comanda o pereche de boxe pt statia ta cu care sa poti face mici petreceri fara probleme |
|
| Sus |
|
 |
zein86
Data înscrierii: 18/Apr/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
in principiu, vreau eu sa`mi fac boxele pt ca ma pricep la constructii de`astea ...de casa . Ce as vrea in schimb de la tine ... niste variante ... in sensul ca ... ce dif sa pun ... pe cate cai ... ce filtre,(nu tin neaparat sa aiba bas puternic),cam tot ce trebuie. Forma si constructia vreau sa mi`o aleg eu in functie de spatiul pecare il detin. si in principal ...nu vreau o boxa mare..ceva cat mai mic si elegant (puternic) . Daca ma poti ajuta cu asa ceva itimultumesc. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|