Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare achizitionare boxe si amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
~jORDy

Data înscrierii: 14/Iul/2008

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 10:04 am    Titlul subiectului: Recomandare achizitionare boxe si amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salut, as dori sa achizitionez curand o pereche de boxe si un amplificator, in special pentru petreceri in aer liber si chiar nu am nicio idee la ce sa ma orientez. Boxele vor fi legate la un pc cu placa audio creative soundblaster de 24 de biti. Nu sunt cunoscator prea mare in ale boxelor, dar am vazut ca puterea care se presupune ca o are un sistem 5.1 este cam mare comparativ cu o pereche de boxe hi-fi. Pot obtine o putere mai mare decat un sistem Logitech Z-5500 cu un buget de 8-10 mil? Astept sugestii si sfaturi. Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hm... pentru aer liber, nu ai ce sa vorbesti de Logitech sau sisteme 5.1.

Aici iti trebuie o amplificare stereo serioasa, si boxe pe masura. Cu bugetul tau, cam putine sanse ai sa dai petreceri la umbra frunzelor. Ca informatii ai putea sa te uiti pe www.thomann.de
Sus
~jORDy

Data înscrierii: 14/Iul/2008

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut niste boxe pe mediaboom. Rh sound 300p sau ceva de genul. E site-ul down. Au 250w rms si au amplificator inclus de 150w. Ce ziceti?
Sus
tractor

Data înscrierii: 27/Iun/2008
Locație: cluj

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce vrei sa faci cu 5.1 in aer liber? Smile Smile .Arunca un ochi aici:http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic,p,49681.html#49681.Iti mai faci rost de un amplif puternic,si gata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum