| |
| Autor |
Mesaj |
georgechinezu
Data înscrierii: 28/Apr/2009 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bolund
Data înscrierii: 13/Mar/2009 Mesaje: 1 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Mie Apr 29, 2009 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Azi mi-a pus cineva Alpine 101r si vreau sa zic ca e cu totul altceva fata de ce am avut (un JVC) si as vrea sa ti-l recomand. E sooper ok si imi place ce "poate". |
|
| Sus |
|
 |
georgechinezu
Data înscrierii: 28/Apr/2009 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 30, 2009 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| bolund a scris: | | Azi mi-a pus cineva Alpine 101r si vreau sa zic ca e cu totul altceva fata de ce am avut (un JVC) si as vrea sa ti-l recomand. E sooper ok si imi place ce "poate". |
Sincer sa fiu nu mai vreau sa aud de JVC dupa cateva melodii ascultate cu volum ridicat incepea si distorsiona foare rau si se incalzea radiatorul aproape sa imi topeasca firele de pe langa el.
Da la Alpine 101r ma gandesc si eu insa am primit recomandari pt. Kenwood desi nu prea sunt eu de acord cu butonul de volum care are inshpe mii de functii pe el mai ales k este si joystick cred k va pica foarte repede acest buton.
De Clarion Dxz388r immm este ok pt ca il am pe cea de-a doua masina are foarte multe functii in special pe partea de reglaje ale sunetului iar calitatea sonora este ireproshabila in skimb singura bila neagra este cea de volum general si ma refer la cei care au un un sub mai puternic dak vor ridica volumul peste 70% vei auzi doar bass iar mediile si inaltele vor fi acoperite in rest este ok eu asta am observat la al meu.
Merci mult pt. recomandare insa mai ashtept si alte pareri!!! _________________ Sa spargem timpanu... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Apr 30, 2009 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bolund a scris: | | Azi mi-a pus cineva Alpine 101r si vreau sa zic ca e cu totul altceva fata de ce am avut (un JVC) si as vrea sa ti-l recomand. E sooper ok si imi place ce "poate". |
mandru esti ma.... )
intr-adevar e ok alpine... are si HPF
clarionul e cam urat, dar daca vrei sa pui mai multe amplificatoare are un plus datorita celor 3 perechi de RCA
pioneerul e ok, daor ca are receptia radio slaba.
la kenwood ai avantaj ca e telecomanda inclusa...
georgechinezu lasa ca nici JVC nu-s chear de aruncat...faza cu incalzitu e relativa...ai sa fi uimit daca dupa o ora de forje ( 4 difuzoare/4 ohmi dat spre maxim) o sa pui mana pe radiatorul aproape oracatui player e al dracu de incins...aia nu inseamna nimic decat ca e putin subdimensionata racirea...poate sa functioneze asa multi ani...integratele finale sunt concepute pt acest fel de utilizare.
Hai noroc ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
nightmare_cristi
Data înscrierii: 07/Ian/2009 Mesaje: 18 Locație: Giurgiu
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 2:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am clarionul si sunt foarte multumit de el in special datorita celor 3 perechi de preout-uri si filtrelor LPF si HPF. Se integreaza destul de bine in bordul loganului. Iti recomand 389RUSB care e acelasi player, dar are iluminarea pe portocaliu, exact cum e bordul loganului |
|
| Sus |
|
 |
gabi1904
Data înscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 39 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Iul 31, 2009 6:07 pm Titlul subiectului: hmm |
|
|
eu as recomanda pioneer deh-6900ib ....nu se gaseste pe be-loud, dar e un super-player raportat la pretul lui.
P.S. spar sa nu-mi poarte pica cei de la Be-loud  |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iul 31, 2009 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| au trecut 3 luni, cred ca a mai schimbat 2 playere pana acum . |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
gabi, sal, esti posesorul unui 6900ib, si eu am un astfel de model, e destul de fain, insa in ultimul timp nu l-am vazut prin magazine, probabil nu se mai fabrica , din pacate, un super player  _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
|