Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare amplif pt subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
LowBassPTM

Data înscrierii: 31/Iul/2011
Locație: Bucharest

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 11:26 pm    Titlul subiectului: Recomandare amplif pt subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salut.

Caut si eu un amplif pt un subwoofer BM 1206-400W RMS,wooferu are 2 bobine de 4 Ohm'i,si miar trebuie un amplif de 2x200w RMS la 4 Ohm ori 1x400W RMS la 2 ohm'i, poate sa fie si mai mare,maxim 500w rms.

Multumesc. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut si eu un sub cu difu asta si pot sa spun ca daca ii nimeresti incinta (volum, acordaj) merita toti banii
pt el ai nevoie de un amplificator de aprox 500W reali la 2 ohmi (si legi bobinele in paralel), cel mai probabil un monobloc pt ca amplificatoarele de 2 x ... nu merg in punte la 2 ohmi.

bafta!
Sus
LowBassPTM

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dj Dog a scris:
am avut si eu un sub cu difu asta si pot sa spun ca daca ii nimeresti incinta (volum, acordaj) merita toti banii
pt el ai nevoie de un amplificator de aprox 500W reali la 2 ohmi (si legi bobinele in paralel), cel mai probabil un monobloc pt ca amplificatoarele de 2 x ... nu merg in punte la 2 ohmi.

bafta!

Am vazut incinta ta Wink ,aia cu 2 porturii vent.
U ai calculat incinta dupa parametri difului?din cate stiu era 38x42x66 al tau,nu?

Incinta mea arata asa:
Ce zici e buna? sau e mica?

DSC02788 (1296 x 972).jpg
 Description:
 Filesize:  308.29 KB
 Viewed:  298 Time(s)

DSC02788 (1296 x 972).jpg

Sus
Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am facut eu incinta aia, am luat-o de la un amic si l-am dat
din pacate nu mai stiu dimensiunile ei Sad dar cred ca avea undeva la 70-100 litri
Sus
LowBassPTM

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha,nu'i nimik,le stiu eu ca vazusem anuntu pe un sit, si la detalii postase si dimensiunile incintei. Smile

Un woofer ff bun la bani aistia,nu imi pare rau de nci un banut care am dat pe el Very Happy , nici chiar daca il ard nu imi pare rau Laughing ,ca e 150 lei difu pe maica domnului.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum