|
Autor |
Mesaj |
badboy55
Data înscrierii: 23/Mar/2014 Mesaje: 39 Locație: Bacau
|
|
Sus |
|
 |
badboy55
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
badboy55
|
Trimis: Joi Feb 05, 2015 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Am achizitionat pana la urma un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Eton-EC-500.4/ second.ce parere aveti e ok amplificatorul,inca nu l-am montat doar i-am facut proba pe pe rand la fiecare canal cu un difuzor si se aude f bine asa ca o prima impresie. |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Vin Feb 06, 2015 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit a cumparat cineva Eton-ul. Era la vanzare de cel putin 1 an.
De curioazitate intreb? La ce pret l-ai luat?
Genesis si DLS au colaborat cu ei (eton) intr-o vreme. Nu m-ar surprinde sa "sune" similar. Ceea ce este foarte bine.
Felicitari pentru achizitie! _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
badboy55
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2015 6:18 am Titlul subiectului: |
|
|
L-am cumparat cu 450 de lei si arata impecabil.Astept sa se incalzeasca sa il montez ca trebuie sa repozitionez amplificatoarele in portbagaj ca mai am un alpine si eton-ul e mai mare ca mac-ul mp4000 care il am si trebuie sa il dau jos.
Akm trebuie sa cumpar cabluri pentru difuzoare si rca-uri mai de calitate daca aveti cva sugestii sunt binevenite,am inteles ca mai importante ar fi rca-urile decat cablurile pentru difuzoare. |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2015 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
RCA-urile clar sunt foarte importante si sa fie dublu ecranate sau triplu. Eu am avut de la hama si inainte de astea numa probleme cu sunetul aveam din cauza la rca. Sa NU le tragi pe traseul pe unde tragi curentul de la baterie. _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2015 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
grija cat spatiu ai in spatele player-ului si sa nu patesti ca mine sa nu-mi intre de tot player-ul din cauza cablurilor si a rca-urilor cu mufa prea lunga, pt ca a trebuit sa renunt la ele si sa mi cumpar in "L" daca m-am exprimat bine. Daca o sa ai 2 amplificatoare te sfatuiesc sa iei 2 perechi de rca din fabrica sa respire mai bine player-ul. si gasesti oferte frumoase aici pe be-loud pana in 200 lei. _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Dum Feb 08, 2015 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru RCA, o varianta ieftina si buna:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Conectica/Mac-Audio-RCA5/
Iar cablul pentru difuzoare trebuie sa fie din cupru. Minim recomandat sectiune de 1,5.
Mare atentie la cablurile care au "aspect" de cupru dar de fapt sunt din aluminiu "vopsit".
Diferenta dintre ele se poate observa, privind cablul in sectiune transversala. Cel din aluminiu este "argintiu" in mijloc si "auriu" in exterior. Pe cand cel din cupru are aceeasi culoare in sectiune cat si exterior.
Pretul este de ~ 7 lei/metru pentru ceva suficient de ok. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
badboy55
|
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Lun Feb 09, 2015 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se merita doar daca, ai un buget generos pentru asa ceva.
In mod normal nu vei auzi diferenta , poate doar in sisteme cu adevarat SQ.
Inainte de a cumpara cablurile rca verifica cu un multimetru daca (ne referim la amplificator, fara alimentare ) masa RCA-urilor "da la carcasa".
In functie de acest aspect se aleg cablurile rca.
Majoritatea amplificatoarelor sunt construite astfel, dar mai sunt exceptii.
Daca nu se aleg cablurile potrivite, poate determina zgomot de fond in "sistem".
Aici este explicat mai bine:
https://www.youtube.com/watch?v=QOagVDZLQnA _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
Alecs_4all
Data înscrierii: 26/Mar/2015 Mesaje: 6
|
|
Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Mar 26, 2015 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificator nou?
Unde sa pui 4 ovale??  _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
Sus |
|
 |
Alecs_4all
Data înscrierii: 26/Mar/2015 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Mar 27, 2015 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
in principiu as dori un amplificator nou...dar nu e o idee batuta in cuie
boxele nu vor fi acelea...am ales acel model doar pt specificatii...boxele vor fi puse in portiere, iar tweeterele ( cand le voi gasi), ma voi hotara la momentul respectiv. nu am un buget anume...si as dori cateva recomandari cu o raza mai mare de preturi
nu este un proiect fix...daca are cineva o alta idee pt boxe sau ma poate ajuta cu ceva exemple de tweetere ii multumesc anticipat. subwooferul este singurul lucru pe care nu vreau sa il schimb. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|