|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
raverush
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu are sens comentu tau...Dar ma rog
Te avanseaza astia in grad pe forum daca dai comantarii aiurea?
Daca poti sa ma ajuti cu ceva bine daca nu fa-te ca nu vezi topiu asta.
De ironici d`astia sunt satul...e plin tot forumul...Te avansesz io daca vrei de la Naiv la Noob...poate asta te multumeste...,,Priceputule"
Ultima modificare efectuată de către raverush la Lun Apr 21, 2008 11:10 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
hahahahahahhahaha, man chill down m-ai suparat acolo ca ai scris ca oricum iti iei amplif de pe be-loud, nu ai de unde sa sti ce oferte ti se ivesc, poate chiar un ampif nou la jumate de pret si daca ti-am zis sa-ti pui o bomba in masina aia nu inseamna ca trebuie sa o si pui neaparat.......................  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca mai gasesti sa cumperi alpine mrp-m650 e perfecta pentru swr 1242 io am aceasta configuratie pe masina si statia duce fff bine subul are 600 de w la 2 ohmi si e clasa D |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|