|
|
|
Autor |
Mesaj |
Maniacuv6
Data înscrierii: 27/Dec/2015 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Ian 01, 2016 7:08 pm Titlul subiectului: Recomandare amplificator pentru 4 difuzoare DLS MK 6.2 |
|
|
Am montat difuzoarele dar hu nu scoate decat 5x22w. Ce amplificator recomandati ?
Boxele sunt montate in portiere fata/spate.
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
BRares Priceput
Data înscrierii: 10/Feb/2014 Mesaje: 399
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2016 4:27 pm Titlul subiectului: oferta |
|
|
uitate la bursa gasesti cu siguranta ceva de calitate
phase evolution rs 4
4x100 w rms in 4 ohmi |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2016 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
este recomandat un amplificator de 4x50W. Mai multa putere la acest model poate provoca neplaceri, datorita faptului ca suspensia de la partea superioara este din "burete" si nu din cauciuc.
In mod normal modelul tau este conceput pentru player, dar este adevarat ca un amplif determina o dinamica mai buna.
Insa este foarte important de retinut, daca le vei amplifica sa nu setezi HPF mai jos de 90Hz.
Eu am disponibile doua amplifuri de 4X50W , daca te intereseaza vreunul da-mi un semn. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|