Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare amplificator pentru Alpine SWR-1243D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
shoby
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2008
Locație: orastie

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 1:30 pm    Titlul subiectului: Recomandare amplificator pentru Alpine SWR-1243D Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam sa iau pentru subwoofer Alpine SWR-1243D un amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/ dar am auzit la unii ca ar fi cam slab pentru subwooferul asta.
recomandati un alt amplificator, eventual tot Alpine mai puternic care sa scoata tot ce poate subwooferul? tot in 2 ohmi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, daca vrei tot Alpine asta ar fi unu mai bun, http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M1000/
sau http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/PDX_Series/PDX-M6/

sau vezi al bursa un MTX tot de 1000 rms la 2 ohm,http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificator-mtx-xthunder-x1000d-t14772.html

eu am auzit unu de 500de la MTX si are putere sincer.

bafta

Divi

Data înscrierii: 21/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, acelasi difuzor il am si eu, si il alimentez cu un Mac Audio Fearless 1000D. Sunt super multumit, iar ca putere, daca ascult la maxim, la unele melodii cu bas, incepe sa miroasa a incins difuzorul (vine pe aerisirile de la subwoofer miros de circuit incins)
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci nu mai da asa tare Razz
de cat timp ai amplificatorul? nu a dat semne de slabiciune in putere sau sa se incinga mai ales vara?

Divi

Data înscrierii: 21/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu recomand amplificatoarele dela Alpine deoarece nu au protectie la scurtcircuit. Eu l-am avut pe cel de 1000W si l-am ars facandu-i un scurt din gresala la iesire... S-a ars de tot, nu mai poate fi reparat =))
Nu am apucat sa ascult deloc la el... sti ce senzatie aiurea e sa pierzi atatia bani... eram negru de suparare, de fapt negru e nuanta deschisa fata de cat de suparat eram eu.

@toboalpha: De aproape un an am aplificatorul si nu da semne de slabiciune, inainte de el am avut un mac audio mai vechi, de 4x85 la 2 ohmi, pe care il foloseam cu 2 canale in punte la un subwoofer, si cu alte doua pe 2 difuzoare de 4 ohmi. L-am tinut vreo 3 ani in masina si a mers ok, la un moment dat mi-a scapat apa in el, incepuse sa se auda niste paraituri ciudate in difuzoare, l-am sters, lam lasat la uscat dupa care a mers ok... era amplificator de tractor ala Smile)

Ultima modificare efectuată Divi la Vin Aug 24, 2012 2:55 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
shoby
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2008
Locație: orastie

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul MTX de la bursa chiar pare ok raport putere/pret Very Happy
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms Divi de raspuns

shoby - daca vrei un MTX de 500 de care tiam zis, vorbesc cu un amic poate il vinde el, daca e sa nu mergi pe Alpine ca amplificare Very Happy

toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2012 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificator-monocanal-alpine-mrp-650-t14539.html poate il mai are Very Happy
bfk
Pasionat

Data înscrierii: 03/Noi/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 25, 2012 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut Divi mai ai ampliful ala mort ? lasa-mi te rog un id de mess sa te intreb ceva .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum