|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sorinache
Data înscrierii: 31/Mar/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: Dum Mai 30, 2010 10:57 am Titlul subiectului: RECOMANDARE AMPLIFICATOR PT 2 ALPINE SWX 1243D? |
|
|
| Am nevoie de sfaturi in legatura cu un amplif. care sa scoata untul din 2 alpine xtype de12 , as mai dori pareri despre aceste dif. care dintre voi a avut 2 de acest fel? multumesc . |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Dum Mai 30, 2010 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu ti-as recomanda un magnat rx44 cu canalele puse in punte si reglat corect se va auzi f bine |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Mai 30, 2010 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dj Dog a scris: | | eu ti-as recomanda un magnat rx44 cu canalele puse in punte si reglat corect se va auzi f bine |
difuzoarele de care zice omu sunt de 1000W RMS ... ce sa le faca cu un RX 44 ?
ai nevoie de un amplif, monobloc, care sa fie in stare de macar 1500-2000W in 2 ohmi. (difurile de care zici sunt de 4 ohmi, iar puse in paralel => 2 ohmi)
ce buget ai pt partea de cabluri, curent si amplificator ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|