|
Autor |
Mesaj |
Marius T. Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 65 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Vin Mar 07, 2014 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buget ? |
|
Sus |
|
 |
Marius T. Pasionat
|
Trimis: Vin Mar 07, 2014 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bugetul pt amplificatory ar fi cam 300-400 lei. Acum nu stiu trebuie sa fie pe 4 canale? |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2014 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ce vrei tu sa faci ti-ar trebui un amplificator pe 4 canale care sa stie minim 4x100 pe canal...
Daca vrei ceva pret calitate iti recomand amplificatorul PEIYING ALIEN PY-A4E76R le gasesti undeva in jurul sumei de 450 lei la magazine ca Silstar sau iti recomand sa cauti pe google pentru alte variante...
Nu am testat asa ceva vre-o data insa merg si eu pe recomandarea unui prieten care este familiarizat cu modele de genul, confirmand ca sunt reusite. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
Marius T. Pasionat
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2014 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci cu un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/BLAUPUNKT/GTA/GTA-470-SF/ pe care il gasisem in pretul meu nu fac nimic.
Difuzoarele din spate care au 40w rms nu fug din masina daca le amplific cu un amplificator de 4x100 min?
Scuze daca pun intrebari ciudate dar sunt complet pe dinafara in legatura cu amplificarea difuzoarelor. |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2014 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un amplificator are cotata puterea la 14.4v tensiune care tu nici o data nu o sa o ai nici constanta in masina... Constant in masina cel mai probabil vei avea un 13.5v iar care va insemna undeva la un 70-80rms cu aproximatie reali la o statie declarata 4x100 la 14.4v.
Tu oricum vei seta in asa fel statia incat sa nu iti prajeasca instant difuzoarele si anume unde-va la jumatate lucru foarte bun ca iti va intra semnal curat in difuzoare!
Pune toate intrebarile care iti vin in cap, momentan esti genul de persoana care absoarbe informatia fara sa o contrazica, cum fac altii de le dai un sfat si ei se dau mai destepti decat esti tu )
Ai un PM de la mine. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
|