Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
DaNyBuCsA
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 12:34 pm    Titlul subiectului: Recomandare amplificator Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa stiu si eu cateva pareri despre acest amplificator.
McFarlow mca 1200 . Specificatiile nu le cunosc,stiu doar ca este 200w X 6.
Am gasit-o sh la un pret de 150 de lei si nu stiu daca merita. Detin o incinta audio inchisa facuta din 2 difuzoare de bass(mid-bass) si folosesc un amplificator homemade dintr-un tda 1562q si un filtru activ care baga foarte multe distorsiuni parerea mea.
Merita acest amplificator? Automat ca voi amplifica si difuzoarele masinii cu aceasta statie. Masina este un astra h cd70 navi cu difuzoare stock momentan.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

6 x 45 are rms nu 6 x 200.

la banii astia mari pretentii nu tre sa ai..daca e in stare buna si poti s-o probezi mai mult de 100 lei nu as da avand in vedere ca 70 euro e pretul de noua.
http://www.elektronik-star.de/McFarlow-MFA-1200-6-Kanal-Verstaerker-Endstufe-2400-W_i183.htm

The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la 45W rms pe canal e ok pt difuzoarele masinii
si ultimele 2 canale le pui in punte si scoti cam 90-100W pt subwoofer
Sus
DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 25, 2015 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru informatii. momentan sunt la inceput pe partea audio asa ca o iau usor usor pana avansez. Statia are reglaj si sa nu coboare sub o anumita frecvecta wooferul,nu? cred ca are legatura cu filtrele lpf si hpf(mereu le incurc intre ele) .cel mai probabil de aceea si am distorsiuni in prezent pentru ca filtrul nu are acest reglaj de cat sa coboare in frecventa,ci doar de cat sa urce,iar el pleaca de la 20-30hz,iar difuzoarele fiind mid-bass nu rezista prea bine. multumesc pentru informatii. Voi mai negocia cu respectivul la pret ,iar daca achizitionez statia revin cu impresii.
Sus
DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 20, 2015 11:25 pm    Titlul subiectului: statie Răspunde cu citat (quote)

nu am achizitionat statia aceea,dar am gasit altceva pe care mi s-a pus putin pata. Este vorba de Fli Loaded 400S . Prea multe nu am putut gasi despre firma aceasta,dar din specificatii pare ok. Cunoaste cineva mai multe despre statie astfel incat sa ma imi spuna daca merita o suma de 150 de lei? Ideea este ca nu ma grabesc pentru ca ma descurc cu ce am momentan si astept o o oferta cat de cat buna pentru a achizitiona o statie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum