Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare Amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
VladZVI

Data înscrierii: 24/Iul/2019

MesajTrimis: Joi Iul 25, 2019 11:53 am    Titlul subiectului: Recomandare Amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Sunt nou pe aici si as dori un sfat din partea voastra. Probabil sunt N topicuri, am tot cautat dar nimic concret. Sincer, nici nu am stiut cum sa caut incat sa gasesc informatia de care aveam nevoie. Am un subwoofer Alpine SWT12S4 si doua boxe Hertz Energy 165.5L de 100W RMS. As dori sa-mi recomandati un amplificator ok care poate duce aceste componente. Am sunat la un service si mi-au recomandat un amplificator in 5 canale. Da, asta ar fi o solutie buna, dar boxele de pe spate nu ma intereseaza sa le amplific, iar pretul este destul de piperat. Multumesc mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Iul 25, 2019 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde foarte mult de ce buget ai, daca vrei amp nou sau sh
solutii pot fi cateva: o varianta cu un amp decent e 4 canale ( pe 2 canale pui midbashii iar pe celelalte 2legate in punte pt subsau 2 amplificatoarepe 2 canale unu pt midbasi si unu pt subwoofer
o solutie cu amplificatoare sh as avea eu pt tine daca te intereseaza

VladZVI

Data înscrierii: 24/Iul/2019

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2019 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

The_Audio_Dog a scris:
depinde foarte mult de ce buget ai, daca vrei amp nou sau sh
solutii pot fi cateva: o varianta cu un amp decent e 4 canale ( pe 2 canale pui midbashii iar pe celelalte 2legate in punte pt subsau 2 amplificatoarepe 2 canale unu pt midbasi si unu pt subwoofer
o solutie cu amplificatoare sh as avea eu pt tine daca te intereseaza

Salut si iti multumesc de raspuns. Pretentiile mele in legatura cu partea audio a masini nu sunt mari, de aceea nici nu imi doresc sa fac investitii enorme. Ma gandeam sa-mi iau un amplificator ca asta:Sony XMN1004. SH nu mai vreau, pentru ca e o loterie. Nu vreau sa te jignesc sau acuz de ceva, doar am eu piticii mei pe creier. Un alt amplif la 400 de lei nu stiu ce as putea gasi. Daca ai alta idee, o astept cu mare drag. Multumesc mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum