|
|
|
Autor |
Mesaj |
flaafster
Data înscrierii: 29/Dec/2019 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Ian 10, 2020 11:35 pm Titlul subiectului: Recomandare amplificator |
|
|
Buna! Posesorului unui Golf V, Hatchback, 2005. Tot ce inseamna audio pe masina este stoc, insa momentan sunt multumit cu difuzoarele standard. Cand va fi momentul, ma voi orienta si in directia asta. Momentan situatia sta asa:
Am achizionat un difuzor de la Pioneer TS-300D4, DVC, 2x 4ohm, putere max 1400, rms 400, iar playerul auto este JVC KW-R500.
Urmatorul lucru necesar fa vi un amplificator fie Mono, in 2 ohm, cel putin 450rms, sau unul Stereo, care in bridge sa fie de cel putin 450rms, la 8ohm( iar asta nu mi-e prea clar cum se determina. 2 x ***w rms la 4ohm? )
Bugetul este de aproxinativ 300lei, amplificator sh, daca merita, as urca pana la 400lei.
De mentionat, incinta va fi facuta in laterala portbagajului, cel mai probabil din fibra de sticla. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
flaafster
|
Trimis: Sâm Ian 11, 2020 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
De cautat stiu ce sa caut.. Ma gandeam ca pot primi niste recomandari fie de modele, fie de brand, pro/contra. Cat despre incinta, cam dificil sa faci o incinta neregulata, sa-i si rotunjesti interiorul si sa fi si intr-un buget decent😂 |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
flaafster
|
Trimis: Dum Ian 12, 2020 12:04 am Titlul subiectului: Re |
|
|
Multumesc! Vedem zilele ce urmeaza ce va iesi!  |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Vin Ian 17, 2020 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei iti pot da eu un amplificator bun jbl gto601.1 _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|