Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
hertz

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: recomandare amplificator Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu un amplifiator de dimensiuni reduse sa incapa intre scaune (40*30cm cred ca ar fi perfect)

Va trebui sa amplifice fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JL_Audio/TR650-CSi/ si spatele (momentan difuri stock - in schimbare)

Acum nu vreau woofer, dar daca vreodata voi vrea sa revin la basi mai suparati as vrea sa pot fara sa schimb ampliful

Pret nu stiu... sa nu treaca de 800 ron

Ceva sugestii?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca boxele sunt JL. Ar merita amplificate cu un DLS. Dar complica treaba dimansiunile pe care le vrei. + ca mai vrei si sa o pastrezi in caz de eventual update de bass. Poate un bass mai linistit.
Astea le propun eu:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA41/
Acum observ... e tare complicat. Vrei amplif de 4 canale si care sa tina si bass. Stii ca asta inseamna ca renunti la 4 canale, mergi doar cu 2 si 2 le tii in punte pentru sub, nu?
Daca nu ia nu de asta http://www.be-loud.ro/forum/amplif-dls-ca-50-urgent-t6525.html
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 27, 2008 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa le pui pe un Focal Solid 2 care e f redus ca dimensiuni sau un Audison SRX2. Era unu la vanzare pe bursa al lui Andryy parca..
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Bad_Boy2k

Data înscrierii: 25/Iun/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 27, 2008 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Focal FP 2.75... 2x75w rms si dimensiune 25x28 cm Wink
pret... 500RON

Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Aug 27, 2008 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca iti ajung si doua canale, merge foarte bine un Focal FP2.75 sau Audison SRx2 . Eu nu mai am de vanzare Srx2-ul , l-am dat. AlexBanu nu mai ai Focal Solid 4?

Daca vrei totusi pe 5 canale ( si pentru woofer ) are Bogdan YBR un JBL 4x55W + 1x360 la 700 lei parca.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Aug 27, 2008 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Basi suparati si canalul de sub de pe jbl nu au multe in comun... Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum