|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
andreitab
Data înscrierii: 03/Aug/2015 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 03, 2015 9:28 pm Titlul subiectului: Recomandare audio Peugeot 307 |
|
|
Salut , m-am hotarat sa fac o schimbare in ceea ce priveste partea audio de pe al meu 307. Imi doresc sa se auda bass-ul clar , fara zbarnaieli din tabla sau din fetele de usi (prinderea difuzoarelor fiind pe fata de usa ) si inaltele sa fie ok , nu ca acum sa ma zgarie pe timpane la un volum mai mare de 10.Difuzoarele actuale sunt cele stock 16.5 cm pe fata si 13 cm pe spate plus 2 tweetere in bord (care apropo , merg schimbate ?). Am de gand sa pastrez cd player-ul actual stock pentru a nu pierde comenzile cb. Bugetul ar fi de 1000 de lei.. la nevoie 1300 (in pret sa intre si manopera) , ce mi-ati putea recomanda tinand cont de buget si de "mofturile" mele ? Multumesc si scuzati eventualele greseli , dar e prima oara cand postez. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 04, 2015 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Avanf in vedere ca masina este intr-un singur volum, poti achizitiona un sub amplificat de la focal: doar ai spus ca vrei bass fara sa zdrangane portierele, iar asta se rezolva doar cu sub de calitate si mic pt portbagaj mic ca la 307. Tot mic trebuie sa fie ca sa nu fie necesar inlocuirea difuzoarelor de fabrica, mai ales dc functioneaza bine: aici poti insonoriza portierele dc bazaie pe ici pe colo cu insonorizant dinamat. Asta as face in locul tau. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Aug 05, 2015 6:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Antifoneaza cu stp..iesi mult mai ieftin ..si e f ok ca si calitate. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Aug 05, 2015 7:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aceeași recomandare o am și eu pt. insonorizant. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|