| |
| Autor |
Mesaj |
alexfaq
Data înscrierii: 24/Oct/2011 Mesaje: 22
|
Trimis: Mie Feb 05, 2014 4:30 pm Titlul subiectului: Recomandare boxe 16.5 buget 400ron |
|
|
| As dori sa-mi recomandati o pereche de boxe componente are sa se incadreze in 400ron, vor fi aplificate direct pe HU, un Sony gtg929 si probabil in viitorul indepartat amplificate pe statie, mentionez ca am un woofer si as vrea sa ma axez pe medii si inalte decat pe joase, sa am o voce clara pe melodii. Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Mie Feb 05, 2014 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Astept alte pareri, mac-urile nu mi se par cine stie ce firma si imi dau impresia ca ar trebui amplificate. Ce parere aveti de focal acces care sunt la oferta? |
|
| Sus |
|
 |
cornel.sarbu
Data înscrierii: 31/Ian/2014 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| am eu mac-uri pe fata direct pe player , sunetul este foarte clar , sunt multumit de ele , cu insonorizarea usilor facuta , sunt foarte ok , |
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si pentru 100ron in plus nu mai recomandate sunt: Focal Access 165 A1 SG? |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alexfaq a scris: | | Si pentru 100ron in plus nu mai recomandate sunt: Focal Access 165 A1 SG? |
Ba da.Insa fiecare face ce stie cu banii lui. |
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai si intre HERTZ si FOCAL ce ati recomanda? |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alexfaq a scris: | | Pai si intre HERTZ si FOCAL ce ati recomanda? |
ai nevoie de niste difuzoare care sa cante,adica ce cauti este:
Focal, DLS, Helix.
Insa daca vrei sa se auda corespunzator ia si amplificator pentru ele.ca doar pe player cu 15w rms (ca nu ai mai mult , stai calm) o sa se auda si ele cum pot. |
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O sa adaug si amplificator putin mai incolo, dar vreau sa stiu ce boxe se aud mai clar si cald sa zic asa, vreau voce clara, nu bass neaparat pentru ca am woofer! |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alexfaq a scris: | | O sa adaug si amplificator putin mai incolo, dar vreau sa stiu ce boxe se aud mai clar si cald sa zic asa, vreau voce clara, nu bass neaparat pentru ca am woofer! |
Tocmai de aceea ia ceva bun acum ca sa nu pierzi bani mai tarziu. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ambele modele iti ofera sunet detaliat si corect. Cele de la Focal sunt putin mai stridente pe inalte.
Poti sa mergi pe oricare din ele vrei tu ca nu o sa te dezamageasca.
Chiar daca le amplifici sau nu, este bine sa aplici si material insonorizant pentru un sunet mai corect.
Ultima modificare efectuată de către Razvy_Zeus la Vin Feb 07, 2014 1:43 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa imi detaliezi putin, sau doar raspunzi de dragu de a raspunde, din ceea ce am citit pe alte forumuri din afara, Focal au un bass mai puternic, dar nu stiu cum stau la capitotul claritate la voce, Hertz-urile au bass mai slabut dar medii mai bune si mai calde, sa ma contrazica cineva daca nu m-am informat corect.
Nu stiu cum credeti ca prin raspunsurile voastre lipsite total de profesionalitate ati putea indemna pe cineva sa cumpere din magazinul dumneavoastra, imi pare rau dar asa imi lasati impresia! |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Lun Feb 10, 2014 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa auzi in special voce si inalte destul de calde - iti recomand (din testat nu din pareri din forum-uri) DLS B6A sau C6A in bugetul tau. Aceste sisteme se aud exceptional la banii astia.
Recomand un HU din gamele de varf si amplificatoare cel putin DLS - rezultatul este incredibil de bun - tinand cont de buget.
Sunt la vanzare 2 perechi de B6A pe site uri de profil.
Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
alexfaq
|
Trimis: Mie Feb 12, 2014 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc de raspuns, momentan pana iau amplificator merg si neamplificate, sunt mai ok decat HERTZ? Nu am inteles treaba cu 2 perechi de la sfarsit! |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Dum Feb 16, 2014 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am ascultat Hertz, dar DLS si Focal stiu sa cante (poate si Helix) astea din ce gasesti pe la noi.
Pe site-urile de profil sunt la vanzare doua perechi de Dls la mana a doua la preturi un pic mai mici - daca te intereseaza DLS . Despre asta era vorba. |
|
| Sus |
|
 |
|