Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare boxe fata Astra GTC

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cristyg

Data înscrierii: 09/Ian/2010

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 12:02 am    Titlul subiectului: Recomandare boxe fata Astra GTC Răspunde cu citat (quote)

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o recomandare pentru boxele fata (de 16.5). Ce sa aleg inte Focal A1 vs hertz Dieci vs hertz Energy?
Mentionez ca am o statie MTX x702 pe care vreau sa le pun. Vreau sa pastrez mp3-ul cu navi pe care il am asa ca ar fi bine sa folosesc intrarea high sau adaptor high-low?
Ca subwoofer am un titan bass pack montat la be-loud cu adaptor high-low.
Recomandati sa schimb si tweeterele? Pe spate am decis sa las boxele stock
De asemenea, pentru fixarea in usa sa folosesc inelele adaptoare din plastic pe care le gasesc standard sau sa confectionez unele din MDF?
Ca izolare, astept sa imi vina 2 pachete de stinger door kit Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Ian 16, 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

pai tu compari dieci cu energy?
dieci si focalul sunt intrarea in gama (desi scrie k au 80 rms...nu-ti recomand sa le amplifici cu atata...o sa le arzi )..focalul are tweeterele cam tipatoare.

Dintre cele 3 mentionate mai sus, energy iese castigator..dar bineinteles amplificate corespunzator (ar fi de preferat k putere un alt amp peste mtx-ul de care ai amintit, eu initial le-am aplificat cu 50 rms...si nu era kiar asa mare diferenta fata de player..in skimb acu cu 125 rms..alta viata) Tweeterele normal k o sa le skimbi cu cele din set k vin 2 midbasi + 2 tw + crosovere.
In privinta adaptoarelor din plastic....pas.. confectioneaza sau cumpara din mdf.
Bafta

cristyg

Data înscrierii: 09/Ian/2010

MesajTrimis: Sâm Ian 16, 2010 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi frumos de raspuns.

O sa merg pe Energy ESK 165 atunci si inele din MDF Smile Sau daca mai exista alte variante pana in 600 lei Very Happy
Prea tarziu pentru alt amplificator, deja l-am luat pe asta de la un prieten.. oricum nu imi trebuie ceva foarte performant, vreau doar sa se auda mai clar si mai tare decat cele de fabrica Smile

Tinand cont de faptul ca iar a venit frigul si ca vine sesiunea si dizertatia, urmatoatea luna nu o sa ma apuc de treaba, dar vreau sa stiu clar ce cumpar si sa am totul pregatit.

Ce cabluri ar trebui sa folosesc daca folosesc intrarea high? player-statie ar merge 1.5 mm si statie boxe 2.5 mm?
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 3:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai un buget frumusel si un amplificator de 2x70 w,daca vrei sa iasa ceva frumos,incearca sa te uiti la asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Polyglass_165VB/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/E_136_Esprit/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum