Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare boxe fata de 16.5 pentru Opel Corsa D 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
danikon

Data înscrierii: 20/Ian/2010
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Recomandare boxe fata de 16.5 pentru Opel Corsa D 2008 Răspunde cu citat (quote)

Salutare am nevoie de sfaturile voastre pentru a schimba difuzoarele de carton de 16.5 pe fata de pe Opel corsa D Buget alocat 300 lei

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:07 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/

tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt fost posesor de helix dark blue...tweeterul de la acest set , cel putin in opinia mea ..e de departe cel mai reusit, deci un mare + pt helix

acu ar trebui sa il ascultam si pe ekofresh..poate vine cu vreun model de la sony iscploud mai tare decat focal utopia...si 1% din pret (prietenii stiu de ce)

danikon

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sint neceasare inelele adaptoare pt aceste difuzoare?
Sus
danikon

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru recomandari
Sus
danikon

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difurile sint pe 16.5 si au forma ca acestea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-Q172C/
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

danikon decat sa asculti sfaturile alora 2 mai bine intreaba un caine Wink (prietenii stiu de ce)
Cat despre vitan, pitchy(dog name), baga neste jbl in spate la logan baga cd-ul cu salamanele si da-i drumu' dupa pirande.
E greu cand iti bubuie ritmuri de manele in cap, nu ai ce face soarece de tastatura si nu ai de cine sa te iei, manelist esti asa ramai, du-te la salamanele ca atat poti
Sus
ekofresh
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vreau sa te ataci, vreau doar sa nu te iei de mine, vad ca ai dat manele mai incet, esti pe drumul bun. Totusi treci la oalele tale cu salamanele si pune o o boxa de nunta in portbagaj, ca e mare la logan si asa iti vor bubui manele in cap si in masina aia fara difuzoare, manelarule cu chef de harta!
Tu nu ai nici boxe si te iei de mine, cre'ca suferi ca nu il ai pe salam in masina!
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine v-ati certa pe PM,la telefon,pe mess,fata in fata dar lasati topicul omului in pace,el a cerut un sfat,nu e dator sa va urmareasca certurile voastre
Sus
ekofresh
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atata timp cat eu nu ti-am zis absolut nimic si am incercat sa iti fiu de ajutor, m-ai corectat, mi-am insusit, am invatat, tu tot continui sa te iei de mine.
E greu pt tine romano-manelarule, "viata e greu cand iti bubuie salam in cap", atat stii atat poti, go away maneala de militari.
[/i]
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 6:45 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

@ danikon ...dap kiar dak ai difuri de 16.5 originale, to iti vor trebui inele din mdf , pt k la opel difurile se prind in 3 suruburi, au o forma aiurea...
danikon

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da se prind in 3 suruburi tocmai deasta am intrebat daca se gasesc inele adaptoare special pt asa ceva
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai difuzoare turnate impreuna cu inelul adaptor(eu la VectraB am asa ceva) atunci iti trebuiesc inele adaptoare. Se gasesc din plastic(foloseste Google.ro daca nu are be-loud), sau fa la comanda din MDF.
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 9:52 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Very Happy astea ar fi perfecte....da merg si astea normale, la mn a trebuit sa mai tai un pic din ele k nu imi mai intra fata de usa

mdf-d.02.jpg
 Description:
 Filesize:  26.77 KB
 Viewed:  269 Time(s)

mdf-d.02.jpg

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum