| |
| Autor |
Mesaj |
FirescuAlex
Data înscrierii: 02/Feb/2018 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Feb 05, 2018 3:30 pm Titlul subiectului: Recomandare boxe ford focus mk1 |
|
|
| Salutare, sunt nou pe forum și sper ca postez Ăźn secțiunea corecta, aș vrea sĂŁ schimb boxele de pe fata stock de la un Ford focus 1 modelul combi 2001 cu unele aftermarket pe 3 cai. Am un buget de 2-300 lei. Playerul este unul Sony 4x55w. |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Feb 05, 2018 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player-ul scoate maxim 4x20w. Dif-urile pt Focus 1 am inteles ca sunt de 6" x 8". Nu stiu cata performanta o sa obtii cu bugetul asta si fara amplificare, dar un exemplu ar putea fi : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Pioneer/TS-A/TS-A6813i/
Nu stiu daca se potrivesc si cele de 6" x 9", pentru ca ai mai multe variante la dimensiunea asta. _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|