|
|
|
Autor |
Mesaj |
adyy48
Data înscrierii: 19/Dec/2010 Mesaje: 6
|
|
Sus |
|
 |
jordyz0r
Data înscrierii: 29/Sep/2010 Mesaje: 42 Locație: Buzau
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea e sa ramai la boxe stereo. Eu unul am acasa niste Wharfedale crystal cr2-40 + amplificator yamaha ax-550. Fidelitatea mi se pare foarte buna. Chiar daca nu sunt niste boxe hi-end, suna mai bine decat tot ce am avut eu pana acum.
Am vazut si niste boxe tannoy SH la pret bun. Daca gasesti ceva ia fara sa eziti. |
|
Sus |
|
 |
adyy48
Data înscrierii: 19/Dec/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Ian 16, 2011 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inceput sa caut boxe sh si am gasit cateva, am de unde sa aleg dar in ce priveste partea de amplificare nu am nici cea mai mica idee.
Eu de ce am nevoie? Amplificator, preamplificator, amplituner amplificator de putere sau receiver av? Daca are cineva timp si rabdare sa imi explice putin cum stau lucrurile cu sistemele audio hi-fi as fi foarte recunoscator.
Cum credeti ca s-ar potrivi un amplificator Yamaha AX-930 si cu 2 boxe Magnat Monitor Supreme 1000? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|