Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare boxe si subwoofer Skoda Fabia 1.9 SDI 2004

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
b.dragos

Data înscrierii: 28/Mai/2013

MesajTrimis: Mar Mai 28, 2013 6:22 pm    Titlul subiectului: Recomandare boxe si subwoofer Skoda Fabia 1.9 SDI 2004 Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu cateva pareri de la niste persoane care chiar se pricep la capitolul audio pentru masina. Mi-am achizitionat un pachet subwoofer cu statie MTX RTP2000 cred ca e modelul. In fine l-am luat de la un baiat. L-am probat mi-a placut si l-am luat. El a zis ca in total ajunge pe la 400 w RMS dar nush ce sa spun. Apoi mi-a adus cineva niste boxe Mac Audio Revolution X 2.16 pentru fata care au 80 W RMS si pe spate MAC Audio Revolution X 10.2 cu 50 W. Eu am din stock boxele de la ea dar sunt numai pe fata in spate nu am. As avea doua intrebari. Merita sa le schimb pe cele din fabrica de pe fata cu cele primite? (pe spate le voi pune oricum). Cu tot cu subwoofer instalat va omori masina prea rau sau e OK? Multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mar Mai 28, 2013 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand mtx rtp2000 subu are 250w rms iar amplifu 180 in punte deci nu te gandii ca o sa zguduie masina si din cate stiu eu la skoda se aude binisor muzica dar daca vrei sa schimbi difuzoarele ar trebuii si un player mai ok decat cel stock
Sus
b.dragos

MesajTrimis: Mar Mai 28, 2013 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

L-am schimbat am un JVC si s-a vazut imediat diferenta. Ideea e ca nici nu vreau sa zguduie masina Very Happy eram mai mult ingrijorat ca a venit cineva si mi-a spus ca o sa am probleme dupa un timp cand inchid portbagajul sau usile ca deobicei asa se intampla mai ales daca e spatiul inchis toata puterea o sa se duca in portbagaj si afecteaza tabla si nu am stiut ce sa cred. Totusi exact ce ai spus nu are atata putere cat sa zdruncine masina.
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu afecteaza tabla unu de 500 700 rms si zici de ala? Smile)
b.dragos

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 6:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiam ce si cum...d-aia v-am cerut parerea! Smile
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 8:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa pui linistit un subwoofer de 3-400 rms si niste boxe bunicele, si eu zic ca o sa ai un sunet frumos , decent.
o sa se completeze bine intre ele, eu am un subwoofer de 100 rms in portbagaj si crede-ma ca face diferenta foarte bine cu si fara el activ.
poti sa reglezi subwooferu atat cat iti place si e echilibrat sunetul

toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 8:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si apropo, am uitat.
Grija mare la adancimea difuzoarelor, un prieten a cam avut probleme cu asta.
stima Smile

b.dragos

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
si apropo, am uitat.
Grija mare la adancimea difuzoarelor, un prieten a cam avut probleme cu asta.
stima Smile

Mersi frumos de ajutor, dar nu am inteles la chestia aia cu adancimea boxelor. La ce te-ai referit?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 3:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

linia cu verde e adancimea, vezi sa nu iti vina geamu in magnet cand il lasi de tot jos.

Difuzor.png
 Description:
 Filesize:  18.33 KB
 Viewed:  1624 Time(s)

Difuzor.png

b.dragos

MesajTrimis: Mie Mai 29, 2013 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aaa am inteles. Iti multumesc frumos pentru ajutor!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 30, 2013 7:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da de veste dupa montaj,sper sa nu intampini probleme de niciun fel
b.dragos

MesajTrimis: Joi Mai 30, 2013 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa mai dureze putin pana il montez cam vreo 2 saptamani cred. Dar oricum voi posta aici de calitatea sunetului si daca sunt multumit.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum