|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ytepety
Data înscrierii: 22/Mar/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 12:13 am Titlul subiectului: Recomandare boxe spate ptr OPEL INSIGNIA |
|
|
Salut!
Vreau sa montej o pereche de boxe in spate .As prefera boxe cu un sunet curat ,bass adanc . Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai salut si tie.
Nu stiu ce intelegi tu prin boxa, dar sper ca te referi la difuzor sau difuzoare montate in incinta. Nu stiu cum vrei sa faci, intr-un sedan asa mare cu "o pereche de boxe in spate", "bass adinc cu un sunet curat", dar sper ca nu te-ai gindit la o pereche de coaxiale ovale montate pe polita, ca cu alea obtii doar galagie . In schimb daca vrei sa ai un bass adevarat adinc si curat, ai nevoie de un subwoofer si de un amplificator potent sa-l miste, alimentat cu un kit de cabluri calculat dupa consum .
Recomandarea mea, pentru un Insignia, ar fi urmatoarele:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/_Polyglass_SB_27_V2/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/ULTIMATE_A6/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_35mm_%2823092%29/
Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
ytepety
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc!
La un subwoofer ma gandeam si eu ,dar nu vreau sa ocup portbagajul cu el.Ma gandeam la ceva difuzoare.
Mai astept pareri . |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | bass adinc cu un sunet curat | preferabil ieftin
asta vor toti..
iar fara subwoofer nu se poate .
parerea mea despre difuzoare in spate:
strica soundstage-ul daca sunt puse pe polita de sub luneta .
de banii de difuzoare mai bine iei amplificator pentru cele din fata .
spune-ne de ce buget dispui ca sa iti oferim cateva solutii . |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ytepety a scris: | | La un subwoofer ma gandeam si eu ,dar nu vreau sa ocup portbagajul cu el. |
Eu am vazut portbagaj de Insignia, e mare cit o zi de vara! Acolo, ca si volum de incinta, se pierde un subwoofer de gen care ti-am sugerat , in schimb sunetul = . Deci, pety, cel mai bine pui un sub si daca ocupi 15% din spatiu, dar vei avea 300% mai high fidelity bass power in masina decit cu doua timpenii de ovale sau rotunde de coaxiale aruncate pe polita . Sper ca bugetul e deschis pentru calitate nu pentru cantitate  |
|
| Sus |
|
 |
ytepety
|
Trimis: Joi Mar 25, 2010 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc ptr sfaturi . O sa revin ,in curand,cu "bugetul". |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|