|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gill
Data înscrierii: 07/Iul/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: recomandare cd-mp3 pt Citroen Jumper |
|
|
Salut tuturor,am si eu nevoie de un mic ajutor,am nevoie de un cd-player mp3 pt un Citroen Jumper ,singurele dorinte sunt sa aiba culoarea portocalie sau amber ca nu stiu cum ii zice la taste si daca se poate sa aiba si telecomanda inclusa...maxim 450 ron de preferat mai ieftin!multumesc anticipat  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ Jumper din cate stiu eu e dubita nu ? deci nu cred ca o sa pui pe el cine stie ce boxe asta e unu din playerele bune si f ieftine nu se compara cu P40-MP dar daca nu ai pretentii e f ok.. plus ca se potriveste si estetic! |
|
| Sus |
|
 |
gill
Data înscrierii: 07/Iul/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt raspunsuri,da Jumperul e dubita si nu ma intereseaza sa fie super(in sensul de reglaje) ci doar sa se integreze bine in plansa de bord si sa fie luminat ca ea...Pioneer-ul depaseste bugetul iar dezavantajul Alpine-ului e ca nu are telecomanda.Daca aveti si alte variante de preferat cu telecomanda ar fi perfect  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|