Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare difuzoare 100-120w

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2012 6:04 pm    Titlul subiectului: recomandare difuzoare 100-120w Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa imi cumpar o pereche de difuzoare care ar putea duce 100-120W rms de preferabil 16,5 cm pentru portiere, pt ca am scos haionul masinii "supernova" ca zdranganea si nu as vrea sa-l mai pun inapoi.
Aveti ceva recomandari .... un buget ar fii cam de 300-400 ron
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vrei sa le amplifici ? Vrei coaxiale sau sistem ?
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as vrea difuzoare sau un sistem de difuzoare 200-300 ron am disponobil momentan dar poate mai creste ceva ... difuzoare pt portiere la o supernova ... ampliful este un magnat black core four limited
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

usile sunt insonorizate?
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 10:39 pm    Titlul subiectului: Re: recomandare difuzoare 100-120w Răspunde cu citat (quote)

stoica22 a scris:
Vreau sa imi cumpar o pereche de difuzoare care ar putea duce 100-120W rms
.... un buget ar fii cam de 300-400 ron

colegii de forum incearca sa afle mai multe informatii pentru a face o recomandare, insa, cu toate informatiile de pe lume nu se vor putea incadra in bugetul tau.

nici un sistem de difuzoare "care ar putea duce 100-120W rms" nu este atat de ieftin. cred ca nu realizezi cat inseamna 100-120W daca ai alocat acest buget pentru asemenea sistem, sau wattii la care faci referire nu sunt RMS.

toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doggovy - exact asta am vrut sa spun si eu dar am asteptat pe altii sa spuna, sa nu imi mai sara altii in cap Very Happy

poate un sistem la vreo 70-80 gaseste dar nici asa nu stiu ce sa zic.
daca nu e graba mare mai pune inca ceva si e bine.

vezi la bursa dar nu cred ca ar vinde cineva un sistem de 100 rms la banii aia si sa fie si in toate mintile lui.

bafta

stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum am spus nu vreau scule de 10000 ron .... vreau ceva care ar duce spre puterea aia .... nu m-ar deranja un sistem de 80w rms ..... ca nu imi permit sa dau atatia bani pt niste difuzoare

usile nu sunt inca insonorizate....

deci pe scurt ...daca puteti recomanda ceva ce s-ar putea apropia de puterea aia in 300-350 ron

am vazut ceva pe la:
crunch blackmaxx BMX 6.2c
gtr 6.2ci
gp 6.2c
Dsx 6.2c

vad ca sunt pana in 350 ron fiecare si puterea intre 80-100 nom
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si am mai gasit ceva de la in phase xtc 601 sh la vreo 200 ron
sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_K6/ la 150 ron
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideal este sa montezi boxe sistem.

Eu zic sa mergi pe varianta asta : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_2.16/

Noi le-am montat si se aud foarte ok amplificate.
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stoica22 a scris:
dupa cum am spus nu vreau scule de 10000 ron .... vreau ceva care ar duce spre puterea aia .... nu m-ar deranja un sistem de 80w rms ..... ca nu imi permit sa dau atatia bani pt niste difuzoare

usile nu sunt inca insonorizate....

deci pe scurt ...daca puteti recomanda ceva ce s-ar putea apropia de puterea aia in 300-350 ron

am vazut ceva pe la:
crunch blackmaxx BMX 6.2c
gtr 6.2ci
gp 6.2c
Dsx 6.2c

vad ca sunt pana in 350 ron fiecare si puterea intre 80-100 nom

stii cum suna prima fraza?..suna cam asa: "nu vreau sa cheltui mult pe o masina dar vreau sa fie rolls royce" Very Happy
nu poti sa nu cheltui mult pentru niste difuzoare de 100-120W.

daca vrei undeva pe la 60-70-max 80 W mai gasesti ceva pe ici pe colo...dar in nici un caz sub 350 de lei.

legat de crunch....astia puteau sa puna in specificatii si 1000W...ca tot de 50W max erau Very Happy

Razvy_Zeus a scris:
Ideal este sa montezi boxe sistem.

Eu zic sa mergi pe varianta asta : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_2.16/

Noi le-am montat si se aud foarte ok amplificate.

iar MAC-anitori? Very Happy
incearca sa recomanzi si alte marci. lasi impresia de parca doar MAC comercializati Sad
sper ca intelegi ca nu este un repros, ci o critica ce se doreste constructiva.

stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bn ma doggovi .. Recomandami tu in pretul de 350 ron un sistem bunicel daca tot cunosti atata .... Orice brand ar fi el ... Daca nu o sa iau in calcul mac audio ca vad ca se tot recomabda pe aici
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2012 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti alege ce vrei tu, la modul cum alegi sa-ti formulezi mesajele nu cred ca va conta foarte mult ce ti-as recomanda.
totusi, te sfatuiesc sa arunci o privire la helix, hertz, dls, powerbass, focal, spl dynamics si mai sunt cateva branduri dar care depasesc serios bugetul tau (chiar si cele de aici depasesc putin bugetul tau)

Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2012 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="doggovy"]
stoica22 a scris:

iar MAC-anitori? Very Happy
incearca sa recomanzi si alte marci. lasi impresia de parca doar MAC comercializati Sad
sper ca intelegi ca nu este un repros, ci o critica ce se doreste constructiva.

De ce se intelege ca doar MAC comercializam daca le recomand ? Noi lucram cu majoritatea firmelor enumerate de tine (cel putin cele care se mai aduc si au un importator care se ocupa serios de ele).

Ideea e urmatoare : noi recomandam aceste boxe pentru o anumita categorie de buget. Daca stoica22 a zis ca vrea boxe de amplificare pana in 350 lei atunci asta am recomandat ... daca zicea ca vrea boxe de amplificare pana in 600-700 lei atunci ne uitam la Hertz , Focal , DLS.

PS : Sper ca intelegi ca nu este un repros, ci o critica ce se doreste constructiva.

PS2 : daca te uiti o sa vezi ca am mai recomandat si altceva, nu doar Mac asa cum insinuezi Wink
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 29, 2012 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razvy_Zeus a scris:
Ideea e urmatoare : noi recomandam aceste boxe pentru o anumita categorie de buget. Daca stoica22 a zis ca vrea boxe de amplificare pana in 350 lei atunci asta am recomandat ... daca zicea ca vrea boxe de amplificare pana in 600-700 lei atunci ne uitam la Hertz , Focal , DLS.
In bugetul lui stoica te-ai incadrat, dar el a cerut niste difuri care sa "duca" 100-120W. stim cu totii ca indiferent de specificatiile producatorului MAC-urile nu "duc" atat Smile. deci te-ai incadrat doar la pret, nu si la performante. la performante nici nu aveai cum, am mentionat asta deja.

PS2 : daca te uiti o sa vezi ca am mai recomandat si altceva, nu doar Mac asa cum insinuezi Wink
Nu am zis ca ai recomandat doar MAC, am zis ca lasi impresia ca doar asta comercializati. Am vazut ca recomanzi si Hertz si ceva mai rar Focal

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum