Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare 16.5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
log

Data înscrierii: 01/Mar/2015

MesajTrimis: Dum Mar 01, 2015 2:03 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare 16.5 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua

Detin un vw passat b5 break, m-ar interesa 2 difuzoare pentru portierele din fata care sa se potriveasca cu un amplificator hifonics zeus 2 x 300 + un subwoofer hifonics brutus 400w + un condesator de 1,2 . Modelul playerului este Sony Xplod CDX-GT 410 .
O zi buna .

Buget maxim 600 de lei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mar 06, 2015 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Nu am inteles exat cum si la ce vrei sa legi boxele .... Ai un amplificator cu 2 canale de 300 W (rms sau max ? ) si vrei sa legi boxele la el sau la el legi subwoofer-ul si vrei sa legi boxele la unitate Sony ?
Sus
log

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2015 2:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna seara, difuzoarele vreau sa le leg direct la player, in acelasi timp cu subwoofer-ul care va fi montat in portbagaj .
Amplifcatorul are 600 w rms pe 1 canal si 300 w rms pe 2 canale .
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/HIFONICS/ZEUS/ZXi-6006/
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2015 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema e ca nu te ajuta foarte mult player-ul ala Sony... Eu iti propun urmatorul sistem :

- boxe sistem : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/

- insonorizare : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Standartplast/STP-Antirust-Bulk-Pack/
Pentru usile fata ai nevoie de jumatate de pachet - 5 folii = 200 lei.

Nu are rost sa dai 600-700 de lei pe un sistem de boxe, sa le montezi intr-o use fara sa o insonorizezi si mai ales sa le conectezi direct la player.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2015 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

5 folii ajung daca se aplica doar pe tabla exteriora sau ajung sa se aplice si pe tabla interioara?
Pt un chevy aveo cate folii imi trebuie sa fac ambele usi? (Tabla exterioara si interioara)

Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2015 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@alecspc : depinde de pretentiile fiecaruia. Am avut un client care a vrut 3 straturi pe tabla exterioara, automat nu ajung 5 folii pentru doua usi. Pentru a merita insonorizarea noi am ajuns la concluzia ca 5 folii pentru doua usi ajunge dar intotdeauna e loc de mai mult.
Cred ca si pentru Aveo ajung 5 folii pentru doua usi.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2015 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult.. 1 strat e suficient pt pretetentiile mele.
log

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2015 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspuns . Mai am o intrebare : sunetul meu distorsionat la volum mai mare este din cauza player-ului sau din cauza dif, si daca acesta este motivul, imi puteti recomanda un player ?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2015 3:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Playerul e principalul vinovat. Nu exista player care sa nu distorsioneze
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2015 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DacĂŁ vrei volum mare asta ĂźnseamnĂŁ cĂŁ ai nevoie de amplificator. Nu te va mulțumi niciodatĂŁ puterea dintr-un player.
log

MesajTrimis: Joi Mar 12, 2015 7:28 pm    Titlul subiectului: Buna seara Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru ajutor . O seara buna
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum