Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare 16.5cm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
crystygye2008
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2012 11:17 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare 16.5cm Răspunde cu citat (quote)

Detin un Renault Clio Symbol 2007 , acest model:

Doresc sa pun pe fata un sistem 16.5cm (difuzoare in usi si tweterele in spatiile din bord) si pe politza din spate tot un sistem 16.5 cm (am gauri date ptr difuzoare de 16.5cm , si gauri ptr twetere orientate cum trebuie).

Doresc sa le instalez fara probleme (fara probleme de adancime sa imi loveasca geamul) + doresc folosirea grilei de difuzoare cu care a venit masina.
Buget aproximativ: 600 ron maxim ambele sisteme.

De retinut: usile fata,portbagajul si politza sunt antifonate + voi folosi amplificator 4 canale ce are sigur 65W-70W pe canal real. (nu chinezarie de 300ron)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 15, 2012 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti merge linistit pe sisteme de 90w...eventual la 2 ohm:) infinity, jbl, daca vrei un sunet natural mergi pe dls, dar nu vor suporta volum mare, cel putin nu in suma alocata..
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Feb 15, 2012 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema e in felul urmator .... daca le vrei noi atunci cam asta e singura varianta cu care te incadrezi :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/

daca te intereseaza si ceva SH atunci cauta pe bursa si sigur o sa gasesti ceva sa te incadrezi ... exista multe variante si multi producatori care fac treaba buna ... eu unul zic sa cauti ori Focal ori Hertz ... si DLS sunt foarte ok
Sus
crystygye2008
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Feb 15, 2012 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut Focal si am fost mai mult decat multumit. Ce sistem de 16.5cm imi recomandati de la Focal care sa mearga montate pe Renault meu fara sa lovesc geamul? Voi strange bani si voi merge pe Focal.

Access-ul este ok? (am avut polyglass coaxial inainte)
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_A1/

Sau sa merg pe Polyglass coaxial fata+spate si sa cumpar separat tweetere? (asta daca bineinteles mai merg puse grilele originale inapoi)
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt niste componente bune accessurile de la focal. ti le recomand
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca mai strangi ceva bani atunci poi sa mergi pe gama Acces de la Focal ... mai ales daca le legi doar la player si nu vrei sa la amplifici.
Sus
Robert Marooni
Pasionat

Data înscrierii: 08/Feb/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu la ce deja au spus baietii: Focal-urile sunt foarte bune, indiferent de gama si merita sa mai strangi niste banuti pentru ele.
Sus
Robertino_ah

Data înscrierii: 06/Iul/2010
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2012 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cumva modelul asta are difuzoare de 13 in portiere fata?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2012 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In mod normal boxele sunt 13 fata si spate dara daca au fost facute modificari si acum pot fi instalate 16.5 noi asta recomandam
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum