|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
blanarucristi
Data înscrierii: 08/Sep/2014 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 10:12 am Titlul subiectului: Recomandare difuzoare auto Logan |
|
|
Va salut. Detin acest HU http://www.be-loud.ro/produse/CD-Pla...eer/MVH-160Ui/ si as vrea sa intreb daca merita sa schimb boxele stock de pe Logan, acele Blaupunkt-uri care au puterea de 15W.
Intreb fiindca nu ma pricep asa bine, si nu stiu cat de bun e player-ul, oarecum l-am luat la indemnul cuiva. Daca se renteaza, ce boxe as putea lua si pe fata si spate, la o suma maxim sa zicem 250-300 lei ? Ideea este ca nu vreau sa mai investesc in amplificare si alte alea, doar sa schimb boxele stock, pe aceeasi amplificare al HU de mai sus. Asta ma intereseaza, daca vor fi schimbari fara amplificari auxiliare. Pe boxele stock, de la o scara de la 1-10 a volumului, de pe la 5, sunetul este distorsionat mai ales pe partea de joase. Nu stiu daca e de la HU sau difuzoare, desi tind sa cred ca de la ultimele e problema. Si ma mai intereseaza daca pe Logan pot monta boxe de 16.5" pe gaurile stock cu inele adaptoare. Atasez poze si cu boxele care le am acum, ca sa vedeti ca idee cum arata ! Astept idei/rasunsuri/sugestii
Multumesc
| Description: |
|
| Filesize: |
231.64 KB |
| Viewed: |
323 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Distorsiunile la jumate din volum, adica la 31 sunt de la dif alea vai mama lor. Depinde ce setari ai ..dar cu totul flat si niste dif cat de cat nu ar trebui sa distorsioneze.
Da se pot pune dif de 16,5 pe fata folosind inele adaptoare. Daca vrei si ceva bass recomand niste ovale pe spate. Playerul ala suna frumos si e pacat sa nu-i schimbi difuzoarele.
_________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
blanarucristi
|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adevarul este ca nu il tin pe "Flat" nici cu difuzoarele astea, fiindca mi se pare foarte sec sunetul, nici inalte, nici bass, nimic. Il tin acum pe "Powerful", cu Bass Boost la 0. Nu stiu cum sa umblu eu la egalizator, la custom, ca e cu frecvente, cu chestii care ma cam depasesc, nu sunt ca la vechiul Sony DSX-A30, care era cu "low, medium, high". Dar o sa ma mai joc zilele astea cu el. Pai si ca boxe in sine, ca firma, ce ai recomanda ?
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
In banii aia eu mi-as lua pt inceput niste ovale pe spate ca sa simt ceva bass..iar cand cand mai ai bani cumperi si pe fata. Nu stiu ce e mai important pt tine..daca vrei bass..mai intai ovale..daca vrei medii inalte mai intai pui pe fata un sistem..sau daca nu vrei sa te complici..niste coaxiale. Vrei si bass ?? Sau nu neaparat?
|
| Sus |
|
 |
blanarucristi
|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bass vreau, ca ala e farmecul. Nu sa imi cada tabla de pe masina, dar sa fie, si sa sune frumos. Inalte, medii, se aud binisor pe petardele astea stock. Deci asta ar trebui prima data, alea pe spate schimbate ! Dar cu ce ?!? Nu vreau sa investesc si in alte amplificari, deci vreau cu amplificarea stock a casetofonului.
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 08, 2014 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te-am inteles din prima, ca daca nu recomandam sistem pe fata + sw in portbagaj. IN cazul tau, niste ovale pe spate (asa cum am si eu, puse direct pe player) iti vor face un pic de masaj la spate. Eu am prins o oferta la domo, dif astea la 199lei:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/GTO/GTO938-/
la cateva zile erau 229 lei, le-am pus pe spate, am decupat, insonorizat si sunt ff multumit am bass suficient, am ramas chiar impresionat. in general ovalele dau un bass frumos. NU se compara cu sw de 12 inch dar pt o configuratie fara sw sunt f ok. POti sa mergi pe la domo sa vezi, e posibil sa mai aiba ceva.
daca nu, le-as lua de la be loud, sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-690.3/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Coustic/CX693/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HELIX/Blue/B-69X/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/CS/CS-69/
variante sunt, daca vrei poti sa iesi in 300 ron cu totul ..ovale pe spate plus coaxiale pe fata. dar pe fata ti-as recomanda sistem, suna mult mai bine.
Faci cum vrei, ori cumperi niste ovale mai bune, cum ar fi cele de la herzt si mai astepti pana pui pe fata ori in 300 cumperi si pe fata si pe spate. si acele jbl -uri la 170 suna ok..dar eu mi-as lua ceva mai de calitate. tu hotarasti
|
| Sus |
|
 |
stilli Consultant Be loud!

Data înscrierii: 27/Aug/2014 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
blanarucristi
|
Trimis: Mar Sep 09, 2014 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Solutia dvs necesita o alta amplificare decat cea a casetofonului, sau acest HU este suficient de puternic pentru ce mi-ati propus ?
Montajul cat ar costa in service-ul dvs ?
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Sep 15, 2014 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua,
Solutia recomandata este gandita pentru conectarea directa la player. Noi am mai montat acest sistem si sunetul oferit este foarte bun pentru zona asta de pret.
Preturile pentru instalare sunt :
- instalare boxe sistem = 70 lei
- instalare boxe coaxiale cu modificari = 70 lei
Daca doriti o estimare exacta pentru masina dumneavoastra va rugam sa ne contactati.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|