|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AndreiBu
Data înscrierii: 29/Iun/2015 Mesaje: 2 Locație: Resita/Timisoara
|
Trimis: Lun Iun 29, 2015 3:15 pm Titlul subiectului: Recomandare difuzoare coaxiale 10cm |
|
|
Salutare....am decis sa imi fac un mini-upgrade la sistemul audio din masina,insa nu stiu ce difuzoare sa aleg si v-as ruga sa imi recomandati voi ceva difuzoare coaxiale de 10 centimetri.Mentionez ca ele vor fi conectate la un pioneer mvh-170 direct la iesirea playerului(fara amplificator). Eu ma gandeam tot la niste pioneeruri TS-G1033i avand in vedere ca sunt acelasi brand cu playerul(poate...zic poate functioneaza bine combinate) si ca sunt coaxiale pe 3 cai(nu doar 2 cum sunt majoritatea de 10 cm care le-am gasit pe site...tweeter in plus..deci fidelitate mai mare)....insa am vazut si pareri de rau de boxele de la pioneer...voi ce credeti?...lea-a ascultat cineva sa-si poate da cu parerea? ....Cee altceva mi-ati recomanda?Si inca o rugaminte ca sa zic asa... daca se poate sa-mi recomandati difuzoarele si din ascultate(nu doar auzite de pe la altii ca sunt bune)
Multumesc anticipat!!!  |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iun 29, 2015 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si cele pe doua cai au tweeter...ca d-aia sunt pe 2 cai.
Tot al tau e si "marius01"? Cam imposibil de mare coincidenta ca doua persoane sa-si faca cont in aceeasi zi, sa cumpere acelasi player si sa aibe nevoie de boxe cu aceleasi dimensiuni. |
|
| Sus |
|
 |
AndreiBu
Data înscrierii: 29/Iun/2015 Mesaje: 2 Locație: Resita/Timisoara
|
Trimis: Lun Iun 29, 2015 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam mare diferenta de la Andrei la Marius ...nu,nu e acelasi cont...deaia am si pus accent pe coaxiale ca am vazut celalalt topic,dar omu zicea doar 10 cm,nu ca vrea neapart coaxiale ...mie imi trebuie neapart 10 centimetrii si neaparat coaxiale pentru ca nu am tweetere si nici loc pentru tweetere separat,si la mine boxele vin montate in fata jos la picioarele pasagerului/soferului...
Edit: Dupa o noapte intreaga de cautat pareri si reviewuri cam la toate difuzoarele de 10 disponibile pe site...am ajuns la urmatoarele:
Hifonics Atlas AS-42
Pioneer TS-E1002I
Mtx T6C402 din seria thunder 6000
Voi pe care le-ati recomanda ? Sau daca altceva...ce?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|