Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare Difuzoare (componente) 16.5cm si 10 cm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2012 3:39 am    Titlul subiectului: Recomandare Difuzoare (componente) 16.5cm si 10 cm Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor!

Am nevoie de un set (adica componente) de difuzoare in usa,de 16.5 cm pe care vreau sa leg pe un amplificator (inca nu am cumparat amplificator,vreau sa cumpar dupa ce am difuzoarele)
Am gasit la 500 RON ceva din Austria care imi place dar se poate ca la pretul ala scot ceva si mai profi...Este vorba despre uDimension Element EL6 Comp.
Asa scrie ca au 60W RMS,astept recomandarile voastre daca aveti ceva la 500-600 RON mai performant

Si inca vreau sa pun in bord un set de 10 cm cu tweetere si filtre,pe setul asta vreau sa il leg direct la player,pe un Kenwood care scoate 4x45W dupa producator,am gasit aici in forum un set MB Quart PSC 210,la pretul de 230 RON,nou.Daca aveti recomandari la acest capitol cam la 300 RON astept cu nerabdare parerile voastre Smile

Multumesc de ajutor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2012 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare ,

Pentru boxele de 16.5 iti recomand sa mergi pe una din urmatoarele variante :

- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Energy/Energy_ESK_165.4/

- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Performance/PS_165/

- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Integration/IS_165/

La boxele de 10 nu cred ca o sa gasesti ceva mai bun decat alea de la MB Quart in zona asta de buget Twisted Evil
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2012 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

brolly, u dimension el comp 6 le gasesti si in tara la pretul de 429 lei. daca esti interesat da-mi pm si iti dau link.

Razvy_Zeus, difuzoarele propuse de tine depasesc bugetul celor de la u dimension, diferenta se reflecta si in calitate?

Brolly

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 12:18 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Am gasit pana la urma uDimensionul la 429 si eu,dar oricum era doar o varianta pe care am gasit-o eu,de asta am pus intrebarea ca voi va pricepeti mult mai bine la sculele astea decat eu Smile Ma intereseaza si pe mine cat de mare este diferenta,presupun ca aceste propuse de Razvy sunt mai de calitate,sau numai pentru brand ii mai scump?
Mersi baieti!
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din ce oras esti ?
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alege intre Hertz Focal sau Dls...sunt cele mai bune...ar fi indicat sa le asculti sa vezi care iti plac mai mult..Bafta Wink
Brolly

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 7:05 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Din pacate sunt din marghita,judetul Bihor...la mine in oras gasesc numai difuzoare coaxiale de proasta calitate (marci ca Peiying,Dibeisi si chinezarii de la Sony) asa ca nu prea am unde sa probez difuzoare...Dar am incredere in voi,astept parerile voastre Smile
Sus
Brolly

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaa si inca ceva...la cele propuse de Razvy,daca nu pun amplificator,presupun ca nu scoate un sunet prea fain...Eu am intentia sa schimb difuzoarele coaxiale din usa ca sa am un sunet bun si daca dau la maxim volumul la player,pentru ca acuma daca trag volumul pana la 22 (la playerul meu maximul este la 35) atunci difuzoarele deja nu rezista.
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nici un difuzor nu o sa reziste la volumul maxim al playerului indiferent ca este de 40w sau de 100w. la volum maxim playerul are distorsiuni foarte mari, astea sunt responsabile cu distrugerea difurilor. daca insisti sa dai playerul la maxim e posibil ca nici unul din difuzoarele recomandate sa nu te multumeasca...si asta nu pentru ca ele sunt de vina... altceva (sau altcineva Very Happy ) e de vina Smile

eu zic ca poati sa dai o fuga pana la oradea la un magazin car-audio si sa iti formezi niste parrei despre difuzoarele recomandate.
in gama asta de pret se mai incadreaza powerbass si helix. merita sa le asculti pe toate inainte de achizitie. sfatul meu este sa te orientezi catre sistemele cu tweetere de 25mm

Ultima modificare efectuată de către doggovy la Sâm Iul 07, 2012 7:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Brolly

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ah,am inteles Very Happy am crezut ca cu cabluri bune rezista si cele mai bune.Mersi de ajutor Smile
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2012 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca am editat mesajul de mai sus....citeste si completarea Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum