|
|
|
Autor |
Mesaj |
danikon
Data înscrierii: 20/Ian/2010 Mesaje: 15 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mie Mai 31, 2017 2:46 pm Titlul subiectului: Recomandare Difuzoare Corsa D |
|
|
Salutare
Am nevoie de cateva sfaturi pentru difuzoare fata 16.5 cm pentru o corsa D
Am in prezent Unitate stock OPEL cd30 mp3 (o bomba de aparat), usile nu sunt insonorizate,nu am alte modificari aduse.
Am avut din 2011 pina in prezent sistemul In Phase XTC 6.1 care a cedat nu mai functioneaza difuzoarele de bas,filtrele si inaltele sunt ok.
Ma intereseaza un sistem care sa reproduca bas la volum mic/mediu ,nu ascult tare in masina,dar macar sa reproduca un sunet cat de cat decent.
Asadar am facut o lista cu posibile sisteme component.
1.MD Lab D17.2
2.Hertz Dieci DSK 165.3
3.Crunch GTI 6.2C
4.JBL CS-6C
5.JBL CS 760C
6.Hertz K 165
7.Magnat car fit Style 216 sau Magnat Edition 216
Astept parerile dumneavoasta .
Multumesc pentru interes. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Mai 31, 2017 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,eu am ars unul din difuzoarele stock cu H.U. ,un Kenwood.De asta mi-am montat amplificator,nu pentru faptul ca ascult tare.Recunosc,initial mi s-a parut cam tiganie chestia cu amplificatorul montat pe bancheta,insa acum,dupa ce l-am vazut montat si pentru faptul ca pot fi mai linistit cand dau volum mai mare,nu-mi pare rau de upgrade. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|