Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare fata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tomasinio2007

Data înscrierii: 26/Iun/2014

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2014 7:02 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare fata Răspunde cu citat (quote)

Am achizitioant un cd player pioneer mvh-160ui si acum vreau sa cumpar niste difuzoare pe care sa le conectez direct la cd player. Ma gandeam sa pun decat boxe pe fata momentan urmand in viitorul apropiat si unele pe spate/amplificator. Ce boxe imi recomandati pe 16.5 tinand cont ca ma intereseaza sa se auda cat mai bine bass-ul, buget 400-500 lei.
Cinema mi-a recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/ cu conditia ca pe viitor sa pun pe spate niste boxe ovale 6"x9" pentru bass( nu vreau sw), ce parere aveti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2014 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si-au mai luat si altii de pe forum dsk 16.5 si nu prea au fost multumiti de bass, de altfel suna foarte bine. Eu nu am avut, dar asa vb lumea.
Sus
tomasinio2007

Data înscrierii: 26/Iun/2014

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2014 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa mi-a zis si cel care le-a recomandat( ca se aud foarte bine dar nu au bass bun), tot el mi-a zis ca daca pe viitor pun boxe ovale pe spate( ca sa scoata bass) o sa se auda bine. Acum mai astept sfaturi.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2014 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E cam greu sa scoti bass din doua dif-uri de 16 puse intr-o portiera fara insonorizare ca la carte..si niste dif-uri potente. Daca vrei bas de bas pune sw sau daca vrei doar bass cat sa-i simti prezenta si sa fii cat de cat multumit pune ovale pe spate. Unii zic ca ovalele pe spate sunt ca un mic sw..asa o fi din moment ce lumea spune ca scot bass..dar niciodata nu vor inlocui un sw dedicat.

Eu personal mi-am luat ovale (inca nu le-am montat) si daca nu voi fi multumit imi voi lua in final sw si amplificator.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2014 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@alecspc - Mai este o persoanĂŁ pe forum care are aceleași boxe + insonorizare și tot nu a reușit sĂŁ scoatĂŁ cine știe ce din ele, sistemul ĂŁsta exceleazĂŁ pe medii și Ăźnalte, pĂąnĂŁ la urmĂŁ cĂąt vreți sĂŁ coboare un amĂŁrĂąt de midbass pus Ăźntr-o "incintĂŁ" care n-a fost conceputĂŁ pentru el dpdv al litrajului ? Trebuie amplificate dar și așa obții un spor de kick-bass și nu multĂŁ lume se mulțumește cu atĂąt.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum