| |
| Autor |
Mesaj |
marius500
Data înscrierii: 29/Ian/2018 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 1:39 pm Titlul subiectului: Recomandare difuzoare jetta/golf5 spate |
|
|
Salut!As avea nevoie si eu de niste recomandari de boxe pe spate la jetta.Nu am locasul de tweeter pe spate deci ma gandesc ca trebuie coaxiale.Am statie + subwoofer deci nu vreau neaparat bass in usi vreau ceva sunet si nu vreau sa le amplific cu o statie doar cu HU(RCD300) nu intentionez sa il schimb doar cu ceva OEM(RCD330plus) in viitorul apropiat.
Buget 200 de lei dar pot si suplimenta daca merita! |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
marius500
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa inteleg ca tot OEM ar trebuii sa caut.  |
|
| Sus |
|
 |
Mihaita@@** Pasionat
Data înscrierii: 05/Ian/2016 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Renunta la ideea de a monta difuzoare in usile din spate! Eu in locul tau as inlocui playerul oem cu ceva mai bun AM.  |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca VanIIa vrea sa zica sa nu te mai obosesti sa pui dif-uri pe spate pentru ca sunt cam inutile atata timp cat cele de pe fata te multumesc, nu ca ti-ar trebui unele tot OEM.
Si nu-si au rostul mai ales pentru ca ai deja subwoofer si statie. _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
marius500
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai treaba ii ca se aude doar sunet pe fațĂŁ nu și pe spate, pe spate e doar bass și ar fi fost ok sa se facĂŁ un pic de surround ceva dacĂŁ ma Ăźnțelegeți. Iar despre HU chiar nu vreau sa Ăźl schimb pentru ca arata foarte aiurea unul AM pe mașinĂŁ. Chiar și cele cu android sau alte minuni.
Ce ziceti se merita asa ceva:
Hertz X165
Helix B 6X.2
Focal RCX-165
(sau sunt foarte slabe calitativ?)
Doar ca sa fie ceva sunet acolo in spate. |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru tine ca sofer, sunetul trebuie sa vina din fata. Dif-urile din spate sunt doar pentru ocupantii acelor locuri, deci cum ziceam, din moment ce alea de pe fata te satisfac (daca te satisfac), nu mai ai nevoie de dif-uri in usile din spate.
Pentru un rezultat mai bun (zic eu), schimba-le pe alea de pe fata OEM cu ceva de la Focal daca tot vrei sa cumperi neaparat un set de dif-uri )
Pana la urma sunt banii tai. Daca insa vrei musai dif-uri pe spate, alege dintre Focal si Helix, dar iti zic inca o data ca nu merita, mai ales ca sunt coaxiale. _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
marius500
|
Trimis: Mar Ian 30, 2018 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok. ) Am Ăźnțeles. Oricum pe viitor am de gĂąnd sa fac un upgrade complet(ceva mai serios) . Mulțumesc de sfat/uri. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
marius500
|
Trimis: Mar Ian 30, 2018 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da probabil.Subwooferul e un hifonics titan 400w rms si cred ca si din cauza ca e berlina masina si are portbagaju inchis,statie este data destul de tare si nu se prea aude bass-ul din cauza portbagajului.Oricum raport bass/sunet este ok e si sunet e si bass suficient.Cred ca o sa ma axez sa schimb HU cu ceva mai nou deocamdata,din cate am inteles este o diferenta enorma de calitate la sunet. |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Mar Ian 30, 2018 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am schimbat la Bora mea player-ul cu un Pioneer si diferenta intr-adevar e enorma. Difuzoarele OEM sunau mult mai bine pe cel aftermarket insa le-am schimbat si pe alea pentru ca la un momentdat simti nevoia de mai mult. E un microb  _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
marius500
|
Trimis: Mar Ian 30, 2018 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema la mine ii ca chiar nu vreau sa pun ceva AM ).Da super ingrozitor cu marginile alea rotunde la de bordul de golf5.Probabil o sa ma axez tot pe ceva original,dar mai nou;m-am suit intr-un golf 6 cu RNS 310 si este o diferenta enorma de sunet si n-as crede ca is alt tip de boxe.Cand nu o sa mai ajunga nici ceva mai nou atunci clar schimb absolut tot. ) |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
marius500