Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare ovale+amplif. pt. Peugeot 206

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cezzzarica

Data înscrierii: 19/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 11:43 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare ovale+amplif. pt. Peugeot 206 Răspunde cu citat (quote)

Salut am un Peugeot 206 si as dori sa fac un mic upgrade pe partea audio a masinii. Momentan am totul original pe ea, dar ma gandeam ca daca as renunta la boxele de pe usile din spate si sa montez niste boxe ovale puternice pe placa aceea de la portbagaj + un amplificator s-ar auzi mai bine. Voi ce parere aveti? Ce boxe ovale imi recomandati si un amplificator care sa faca fata acestora si in care sa poate intra semnalul de la celelalte 2 difuzoare la care renunt din usile din spate.
Deci, un amplificator si 2 difuzoare ovale care sa se auda si tare si bine...care credeti ca e cea mai buna alegere calitate/pret?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 5:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

faci o mare gresala montand boxe pe spare amplificate,..fenomenul taximetristul Smile

mai bine cauta niste sisteme bune pt usile din fata, amplificator pt ele, si un mic subwoofer in spate, cam asta e idealul unui sunet corect:

bass din spate, medii si inalte in fata Wink

sistem de boxe pt usile din fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/

amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/CS60.4/

subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_300/

total 1050 lei, dar vei fi multumit
Sus
cezzzarica

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, dar ce am citit pe forumuri ca daca cd-playerul nu are iesire separata pt subwoofer si se trage semnalul de la o boxa se pierde foarte mult din calitatea sunetului, initial asta am vrut sa fac cum spui tu.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FALS!!!!!!

iti iei adaptor de nivel, costa 30 de lei, dar e mai performant decat cel al amplificatorului.. eu am avut asa mult si bine, si cand am luat muf rca pt cass-ul original, vreau sa zic ca se auzea exact identic si lafel.

asa ca nu mai pierde timpul si baga ce ti-am dat eu ca e marfa buna.

dc ai alte preferinte, cauta, eu m-am gandit la spatiu, la putere de bass/ pret mic, la un amplificator bunicel si la boxe made in france, cred Smile
Sus
cezzzarica

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am uitat la boxele care vin pe fata, acele boxe vin in pachet si cu tweeterele care sunt in poze? ma gandeam sa nu schimb si tweeterele care sunt langa oglinzile retrovizoare pe interior ca nu stiu daca o-r sa incapa celelalte. cred ca asa o sa fac cum spui tu, boxele din fata o-r sa fie si ele amplificate de amplificator in cazul acesta cele de pe usile din spate trebuiesc deconectate ca sa poata fi legat subwooferul?
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxele din spate le lasi asa, conectate..nu o sa le mai auzi dc ai amplificate pe fata.
inainte sa iei adaptor de nivel, vezi dc casul tau are mufe iso, galbene cu 6 pini, dc da, inseamna ca poti cumpara mufa aia fara sa mai iei adaptor de nivel, scutesti spatiu.
ai dreptate cu inalta montata in bord sau eu mai stiu pe unde, mult deranj pt mai nimic, dar in cazul asta trebuie sa cauti firele care le si alimenteaza. de preferat pe langa cablurile rca de la amplif la cas, mai tragi 2 cabluri si alimentezi boxele fata direct din spatele casului, e mai indicat decat sa traga toti desteptii fire prin masina pt fiecare boxa.
iti mai trebuie cabluri de alimentare a amplifului, trase pe partea opusa a cablului rca!
o sa-ti mai trebuiasca 2 rca Y ca sa dai semnal si pt subwoofer la intrarea in amplificator.

sper sa te tina inaltele originale, le vei inlocui, dc cedeaza.
verifica dimensiunea difuzoarelor sa nu ai surprize.
iar la montare sa le montezi cu filtre, chiar dc inalta nu o legi
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum