Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Tzutzy

Data înscrierii: 26/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare Răspunde cu citat (quote)

Sal,
Vreau sa imi cumpar un Sony CDX-GT414U pe care sa il pun pe un Logan si nu stiu ce difuzoare ar fi potivite atat pe fata cat si pe spate!!! Va rog sa ma ajutati si pe mine in alegerea lor!!! Sunt dispus sa dau in jur de 1 mil. (mai mult sau mai putin) pe o pereche de difuzoare.

Multumesc anticipat!

PS: Am facut o alegere buna la CD player?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 4:49 pm    Titlul subiectului: Re: Recomandare difuzoare Răspunde cu citat (quote)

la un buget asa micut, imi vin in cap doar JBL CS2105. ideal ar fi sa incerci sa pui un sistem de difuzoare, nu coaxiale. dar oricum, seria CS suna foarte bine la banii lor.
playerul e ok...doar ca n-o sa auzi pe aici prea multa lume laudand sony...nu cel putin in gama asta de pret, sunt alternative mai bune, gen pioneer, clarion, alpine, bine fara USB dar cu un sunet net superior. asta nu inseamna ca ai facut o alegere proasta, nici pomeneala, n-or fi sony extraordinare, dar numai proaste nu sunt.

Sus
Tzutzy

Data înscrierii: 26/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zi-mi te rog atunci si mie alternativa mai buna la CDX-GT414U de la pioneer sau clarion! Si ca difuzoare sa pun JBL CS105 atat pe fata cat si pe spate? Ideea e ca vreau player + difuzoare pe spate si fata care sa se incadreze intr-un pret de 6-7 mil!!!!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 6:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu un plus de 50 lei, ai http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
repet, fara USB. daca acel USB e vital pentru tine, atunci ramai pe sony. oricum, diferenta de sunet si reglaje intre 414U si P40MP merita cei 50 lei.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum