|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 10:43 pm Titlul subiectului: Recomandare difuzoare! |
|
|
Salutare , am un prieten care vrea sa-si schimbe difuzoarele din fata , are cele stock la un Ford Mondeo '93 pentru ca se slab , au inceput sa distorsioneze foarte rau.Are un mp3 player Sony , numai stiu exact ce model.NU ARE AMPLIFICATOR!
Doreste niste difuzoare in maxim 200 RON pe fata - ce ia-ti recomanda sa se auda decent , nu foarte tare , sa se auda frumos.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa se auda si frumos.. si pe sony.. si neamplificat.. si la 200 ron
probabil vrea sa se auda ... fara distorsiuni, dar acum depinde ce intelege el prin distorsiuni, ca daca ii zdrangane usa.. sau gafaie playeru...e o diferenta . |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 12, 2010 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
ar trebui si inele de mdf, se mai reduc vibratiile cat de cat cu ele, decat sa prinzi difuzoru direct pe tabla.
in legatura cu difuzoarele prezentate de tine, sunt mult prea puternice, mai alea ca nu o sa le amplifice, mai bine se orienteaza spre ceva apropiat de 50W, pt player e de ajuns, ca oricum el o sa dea in ele cu cel mult 20W, nici macar atat... _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|