Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare difuzor subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
dadu221

Data înscrierii: 12/Mai/2010

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2017 9:10 pm    Titlul subiectului: recomandare difuzor subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salut,
-am o skoda octavia 1 cu stp in usi si haion si portbagaj mai putin oala rotii de rezerva (nus tiu cat de mult influenteaza oala) ,
-spatiul dispus pentru sacrificare este 50 L volum intern incinta (sunt limitat de pozitionarea unui amplificator si a faptului ca imi folosesc portbagajul destul de des)
-ascult preponderent club/house/dubstep si hip hop. 15% din timp dau muzica la maxim (boxe 100w amp 120 w / hu alpine cde185bt )

Multi spun ca la 50 L nu are cum sa sune bine desi incintele recomandate de producator sunt chiar putin mai mici (si nu ma refer la sealed). Refuz putin sa cred si chiar daca ar fi as sacrifica putin din recventele de sub 35Hz ca sa nu fac incinta prea mare.
Din ce am mai citit pana acum iau de referinta alpine SWR-12D2 care e la un pret ok pentru ce ofera si caut ceva mai bun calitate/pret deci fie mai ieftin dar nu mai prost sau fie mai scump dar si mai bun pe parte de SQ ca la putere nu imi trebuie mai mult. Acum ma uitam la un SA 12 rev 3 de la sundown si din review-uri par inclinat sa il aleg in defavoarea alpine-ului desi ma costa mai mult cu vreo 2 mil. orice alta idee este utila. Asadar ce ati auzit si v-a placut cum suna
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum