Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU Alpine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Silvrache

Data înscrierii: 30/Sep/2011

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 8:57 pm    Titlul subiectului: Recomandare HU Alpine Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca mai sunt topicuri asemanatoare aici, dar fiecare utilizator are particularitatile lui, asa ca nici eu nu m-am incadrat in topicurile existente.

M-am hotarat sa imi schimb actualul cd mp3-player Pioneer DEH 2900 MPB cu un model mai performant de Alpine.
De ce Alpine? Nu stiu. Dar vreau sa fie Alpine. Smile
Masina in cauza este un BMW E30 cu urmatoarele difuzoare :
fata : 2x MB Quartz cu diametrul de 13cm
spate: 2x Magnat cu diametrul de 16cm
amplificator : Earthquake of San Francisco
sub woofer : Kenwood 25cm
incinta : custom.

Desi calitatea sunetului este decenta, doresc sa il schimb din urmatoarele motive:
- vreau ceva cu intrare USB : de preferat cu intrare prin spate, sa nu fiu nevoit sa stau tot timpul cu stickul infipt in bord ca nuca in perete.
- cred ca un Alpine ar putea ameliora calitatea sunetului, mai ales la volum ridicat.
- cred ca un Alpine are mai multe reglaje decat actualul Pioneer, astfel incat o sa pot sa imi acordez sunetul in functie de masina si difuzoare.

- Din cauza ca masina este veche si cu lumina ceasurilor de bord de culoare portocalie, imi doresc ca viitorul meu Alpine NEAPARAT SA AIBA lumina afisajului de culoare portocalie, DE PREFERAT SA NU AIBA functii pentru controlul prin comenzile de la volan, SA NU FIE compatibil cu afisajele din bord din simplul motiv ca nu doresc sa platesc pentru tehnologie care sa imi fie inutila.

- ca si preferinta personala, doresc ca viitorul meu HU Alpine sa fie de culoare neagra, IN NICI UN CAZ argintie. Nu vreau sa arate contrastant cu bordul.

- de asemenea, datorita pozitionarii HU destul de sus si la indemana, nu imi este utila functia de inclinare a afisajului.

- vreau ca fidelitatea sunetului sa fie superioara decat a ceea ce am acum, dar nu caut un varf de gama.

Sper sa fi fost suficient de explicit astfel incat sa va faceti o idee clara asupra modelului de HU pe care mi-l doresc.

Merci! Laughing

julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un buget in care vrei sa te incadrezi? STIMA
Silvrache

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prefer sa cumpar un HU care sa se vanda in piata SH cu maxim 500 RON.
In principiu doresc sa cumpar produsul cu cel mai bun raport pret/calitate.

Gasesc ceva dupa preferintele mele in bugetul dat?

julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sigur..alpine 9882ri..e la bursa..sau 9853 sau 9855..tot la bursa..te incadrezi in buget..stima
Silvrache

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Judecand exclusiv dupa aspect, cel mai mult imi place 9882Ri... din pacate cel care era la bursa s-a vandut! Cool

Imi plac si celelalte 2, dar in paginile lor de prezentare de pe be-loud nu scrie nimic despre iesirile USB.

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-9853R/

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-9855R/

Multumesc pentru informatii, asa ma ajuti sa profilez modelul player-ului pe care mi-l doresc.

In alta ordine de idei, Pioneer-ul meu cati bani face ?
150 RON e un pret corect ?

julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Erau 2 playere 9882..la bursa..am avut..se merita..la pioneer e un pret bun..bafta..stima
Silvrache

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai gasit unul la bursa ... dar mi se pare "pretul scump".

http://www.be-loud.ro/forum/alpine-9882ri-t14260.html - 550 RON
.

Celalalt anunt de pe bursa be-loud era la 375 RON.

julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai lasa la pret..vb k el..poate skimba k al tau..ala a fost kilipir..la 375..stima
Silvrache

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2012 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi "voi bate" palma cu x-just pentru Alpine-ul 9882ri ( http://www.be-loud.ro/forum/alpine-9882ri-t14260.html ) prin intermediul unui prieten.

Din pacate, eu nu voi putea monta cd-ul pe masina decat la sfarsitul saptamanii in curs.

Multumesc julyo13 pentru recomandare!

julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2012 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bafta..ai ales bn de tot..stima..
Silvrache

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2012 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am orientat bine ca model dar am fost prost ca m-am increzut in om si am luat cd-playerul fara proba.
Abia ieri am incercat sa il pun pe masina si am constatat ca partea de cd nu functioneaza.
ERROR. Nu citeste cd-ul. Nu scoate cd-ul.

Fiind obisnuit cu treburile de migala m-am pus de am desfacut cd-playerul.
Pe langa faptul ca s-a observat ca a fost umblat in el ( unele suruburi stranse mai tare si altele mai moale, ba chiar un surub era lipsa iar gumele de suspensie a unitatii optice erau 2 de un fel iar una era de alt fel ) am observat ca tamburul care in mod normal impinge cd-ul afara din cd-player este "cazut", lipsind 2 "bucsi".
Bucsile le-am confectionat din rotitele unei masinute, acum cd-ul intra si iese din cd-player fara probleme DAR tot nu citeste cd-urile.

Recunosc ca pe mine ma intereseaza in mod deosebit iesirea USB si nu pun accent pe unitatea optica, dar totusi ... am platit pentru un cd-player cu o functionalitate 10/10 si nu este asa.

Are rost sa denigrez numele vanzatorului? Eu nu am facut proba pentru cd-player, el a spus ca functioneaza impecabil, eu l-am gasit cu bucati lipsa.

dragossh
Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2011
Locație: Tg-Mures

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2012 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

urat ce ai patit...si eu m am interesat de el .am vrut sa il iau.cat ai dat pe el?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silvrache

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2012 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pretul a fost negociat un pic ... a ajuns la ceva mai putin de 90% din valoarea initiala.

De mentionat ca am vorbit cu cel care mi l-a vandut si mi-a propus sa ii returnez produsul si sa imi dea inapoi banii. Rolling Eyes

dragossh
Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2011
Locație: Tg-Mures

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2012 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos din partea lui...oricum..daca ar face asta.macar sa iti dea o parte din bani inapoi.
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2012 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu ai mers la un sediu de politie?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum