| |
| Autor |
Mesaj |
Silvrache
Data înscrierii: 30/Sep/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 8:57 pm Titlul subiectului: Recomandare HU Alpine |
|
|
Stiu ca mai sunt topicuri asemanatoare aici, dar fiecare utilizator are particularitatile lui, asa ca nici eu nu m-am incadrat in topicurile existente.
M-am hotarat sa imi schimb actualul cd mp3-player Pioneer DEH 2900 MPB cu un model mai performant de Alpine.
De ce Alpine? Nu stiu. Dar vreau sa fie Alpine.
Masina in cauza este un BMW E30 cu urmatoarele difuzoare :
fata : 2x MB Quartz cu diametrul de 13cm
spate: 2x Magnat cu diametrul de 16cm
amplificator : Earthquake of San Francisco
sub woofer : Kenwood 25cm
incinta : custom.
Desi calitatea sunetului este decenta, doresc sa il schimb din urmatoarele motive:
- vreau ceva cu intrare USB : de preferat cu intrare prin spate, sa nu fiu nevoit sa stau tot timpul cu stickul infipt in bord ca nuca in perete.
- cred ca un Alpine ar putea ameliora calitatea sunetului, mai ales la volum ridicat.
- cred ca un Alpine are mai multe reglaje decat actualul Pioneer, astfel incat o sa pot sa imi acordez sunetul in functie de masina si difuzoare.
- Din cauza ca masina este veche si cu lumina ceasurilor de bord de culoare portocalie, imi doresc ca viitorul meu Alpine NEAPARAT SA AIBA lumina afisajului de culoare portocalie, DE PREFERAT SA NU AIBA functii pentru controlul prin comenzile de la volan, SA NU FIE compatibil cu afisajele din bord din simplul motiv ca nu doresc sa platesc pentru tehnologie care sa imi fie inutila.
- ca si preferinta personala, doresc ca viitorul meu HU Alpine sa fie de culoare neagra, IN NICI UN CAZ argintie. Nu vreau sa arate contrastant cu bordul.
- de asemenea, datorita pozitionarii HU destul de sus si la indemana, nu imi este utila functia de inclinare a afisajului.
- vreau ca fidelitatea sunetului sa fie superioara decat a ceea ce am acum, dar nu caut un varf de gama.
Sper sa fi fost suficient de explicit astfel incat sa va faceti o idee clara asupra modelului de HU pe care mi-l doresc.
Merci!  _________________ NEED HELP! |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Mie Mar 14, 2012 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un buget in care vrei sa te incadrezi? STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
Trimis: Joi Mar 15, 2012 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Prefer sa cumpar un HU care sa se vanda in piata SH cu maxim 500 RON.
In principiu doresc sa cumpar produsul cu cel mai bun raport pret/calitate.
Gasesc ceva dupa preferintele mele in bugetul dat? _________________ NEED HELP! |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Joi Mar 15, 2012 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sigur..alpine 9882ri..e la bursa..sau 9853 sau 9855..tot la bursa..te incadrezi in buget..stima _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Joi Mar 15, 2012 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Erau 2 playere 9882..la bursa..am avut..se merita..la pioneer e un pret bun..bafta..stima _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Joi Mar 15, 2012 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai lasa la pret..vb k el..poate skimba k al tau..ala a fost kilipir..la 375..stima _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
Trimis: Lun Mar 19, 2012 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi "voi bate" palma cu x-just pentru Alpine-ul 9882ri ( http://www.be-loud.ro/forum/alpine-9882ri-t14260.html ) prin intermediul unui prieten.
Din pacate, eu nu voi putea monta cd-ul pe masina decat la sfarsitul saptamanii in curs.
Multumesc julyo13 pentru recomandare! _________________ NEED HELP! |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 19, 2012 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bafta..ai ales bn de tot..stima.. _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
Trimis: Dum Apr 01, 2012 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am orientat bine ca model dar am fost prost ca m-am increzut in om si am luat cd-playerul fara proba.
Abia ieri am incercat sa il pun pe masina si am constatat ca partea de cd nu functioneaza.
ERROR. Nu citeste cd-ul. Nu scoate cd-ul.
Fiind obisnuit cu treburile de migala m-am pus de am desfacut cd-playerul.
Pe langa faptul ca s-a observat ca a fost umblat in el ( unele suruburi stranse mai tare si altele mai moale, ba chiar un surub era lipsa iar gumele de suspensie a unitatii optice erau 2 de un fel iar una era de alt fel ) am observat ca tamburul care in mod normal impinge cd-ul afara din cd-player este "cazut", lipsind 2 "bucsi".
Bucsile le-am confectionat din rotitele unei masinute, acum cd-ul intra si iese din cd-player fara probleme DAR tot nu citeste cd-urile.
Recunosc ca pe mine ma intereseaza in mod deosebit iesirea USB si nu pun accent pe unitatea optica, dar totusi ... am platit pentru un cd-player cu o functionalitate 10/10 si nu este asa.
Are rost sa denigrez numele vanzatorului? Eu nu am facut proba pentru cd-player, el a spus ca functioneaza impecabil, eu l-am gasit cu bucati lipsa. _________________ NEED HELP! |
|
| Sus |
|
 |
dragossh Pasionat
Data înscrierii: 08/Iun/2011 Mesaje: 55 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Mar Apr 03, 2012 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| urat ce ai patit...si eu m am interesat de el .am vrut sa il iau.cat ai dat pe el? |
|
| Sus |
|
 |
Silvrache
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Pretul a fost negociat un pic ... a ajuns la ceva mai putin de 90% din valoarea initiala.
De mentionat ca am vorbit cu cel care mi l-a vandut si mi-a propus sa ii returnez produsul si sa imi dea inapoi banii.  _________________ NEED HELP! |
|
| Sus |
|
 |
dragossh Pasionat
Data înscrierii: 08/Iun/2011 Mesaje: 55 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| frumos din partea lui...oricum..daca ar face asta.macar sa iti dea o parte din bani inapoi. |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Lun Apr 23, 2012 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| de ce nu ai mers la un sediu de politie? |
|