Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU in limita a 600RON

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
nashuxxl

Data înscrierii: 22/Oct/2012

MesajTrimis: Joi Mar 28, 2013 10:42 am    Titlul subiectului: Recomandare HU in limita a 600RON Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,dupa cum spune si titlul acestui topic,v-as ruga sa-mi recomandati si mie pentru un seat cordoba din 2009 un HU bun,pentru un sunet curat,puternic,etc...

Momentan pe aceasta masina fata/spate sunt difuzoare sistem,cele fata din fabrica cele din spate nu am idee ca nu sunt puse de mine.
Pe masina in momentul acesta este un HU SONY(f slab dupa spusele multora)

Deasemenea va rog sa-mi spuneti daca recomandati sa pun pe spate 2 difuzoare ovale puternice,si ce modele m-ar interesa.

Pe HU as dori sa mai pun si eu amplificator cu subwoofer MAC de 250W achizitionat de aici de la dumneavoastra.(mac Audio Power Box Bass Pack)

Va multumesc anticipat tuturor care imi ofera ajutor in luarea unor decizii in aceasta privinta

PS(mentionez ca nu ma pricep deloc la HU,am vazut pe aici ca se recomanda CLARION sau ALPINE,dar degeaba ma uit eu la modele ca nu stiu in mod special la ce sa ma uit,de aceea va cer ajutorul)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Sâm Mar 30, 2013 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-BT32U/
650 RON.
Sus
nashuxxl

MesajTrimis: Lun Apr 01, 2013 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspuns!!!....

Un set de boxe ovale pe spate?ce parere aveti?daca da?ce model?.....
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Apr 01, 2013 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as merge oricand pe playerul asta http://www.be-loud.ro/forum/vand-clarion-dxz785rusb-788rusb-t15499.html Este mult,mult peste playerele din generatia noua ca si sunet,setari, functionalitate
Sus
nashuxxl

MesajTrimis: Mar Apr 02, 2013 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti multumesc pentru idee,din pacate eu sunt doar un intermediar al unui prieten care cauta sa-si schimbe Head Unitul pe Seat.Daca hotareste ceva sigur te va contacta.
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici eu nu sunt vanzatorul dar ti l-am recomandat pentru ca e un player foarte bun si pretul e ok Wink
Sus
nashuxxl

MesajTrimis: Joi Apr 04, 2013 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DA si iti multumesc pentru idee!!! Razz
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum