Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare HU

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Myta

Data înscrierii: 02/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2012 12:55 am    Titlul subiectului: recomandare HU Răspunde cu citat (quote)

Salut , sunt nou pe aici si necunoscator in acest domeniu.Mi am cumparat masina de cateva luni si m am decis sa mi pun muzica pe ea, problema e ca nu am destui bani sa le pun pe toate deodata si tre sa le pun 1 cate 1. vreau sa incep prin a-mi cumpara un HU bugetu pe care il am la dispozitie pt el este de aprox 1000ron.Acu sper sa ma ajutati cu niste sugestii , multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gaby0007
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2011

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2012 7:44 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

In suma asta cred ca modelul asta ar fi cam cea mai buna alegere daca preferi sa il cumperi nou,are tot felul de setari 3 iesiri pt amplificatoare, time aliniament si multe altele care nu prea gasesti de exemplu la un alpine tot in jurul acestei sume.
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-6051U/
Sus
Myta

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2012 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si un alpine cam cu aceleasi setari la cati bani m ar duce , nu de alta dar din ce am citit pe aici pe forum ar fi cele mai bune.
Sus
Myta

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2012 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni cu alte recomandari sa am si eu de unde alege xD ?
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2012 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar Alpine CDA-9887R mi se pare peste Kenwood KDC 6051 dar este diferenta dubla de pret, asta in caz ca vrei sa il achizitionezi nou.Daca vrei ceva sh in banii astia iti poti lua ceva foarte frumos.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2012 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adevarul cam asta e. Daca vrei ceva nou atunci varianta optima este cel de la Kenwood ... daca te tenteaza si ceva SH atunci analizeaza bursa si sigur o sa gasesti ceva.
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2012 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am kenwood-ul recomandat de colegi, este foarte destept m-am obisnuit cu el ffff repede si este un player foarte flexibil in vederea setarilor...
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2012 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca un vot pentru KENWOOD.........STIMA Wink
alpine_clarion

Data înscrierii: 21/Mai/2012

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2012 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orienteaza`te catre un player sh , alpine cda 9813, 9815,9833, 9835 sau 9855.
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2012 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca mai ai nevoie de mpe, am eu un alpine 9831 in stare exceptionala, si foarte ieftin
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum