Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
bogdan_x

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 18, 2014 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca nu vorbim de acelasi model de Skoda, a mea este Octavia 1,fabricatie 2007. A mai existat dupa, un model Tour provenit din Octavia 2,ce intr-adevar, avea un sistem stock decent,pus pe niste portiere mai solide si mai basoase. Daca masina mea avea un sistem cat-de-cat decent, nu ma mai apucam de modificari.

Inteleg ce vrei sa spui cu DAC-ul. Ca tot ai facut legatura cu un PC, orice placa audio, are un chip DAC, care la cea integrata se gaseste pe placa de baza. Anyway, normal ca un aparat din seriile superioare, are un chip DAC mai bun si mai bine implementat.De exemplu chip dac-urile Burr Brown sunt foarte apreciate.

M-am mai uitat prin oferta si am vazut player-ul acesta si mi-a atras atentia,mai ales ca are si o reducere.
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-6051U/

Deci,in prima faza voi schimba player-ul urmat de o insonorizare a usilor si dupa mai vad daca e cazul sa schimb si sistemul de boxe fata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Ian 18, 2014 8:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca și deținĂŁtor de Kenwood nu aș avea ce sĂŁ reproșez la un astfel de player doar ca erau cĂąțiva useri pe forum ce se plĂąngeau de fața player-ului dpdv al mecanicii. Acum nu știu dacĂŁ ei luau toate gropile la rĂąnd și aveau o prindere foarte proastĂŁ sau e un defect general din fabricĂŁ. Pe parte de sunet nu vei avea ce sĂŁ-i reproșezi.
bogdan_x

MesajTrimis: Sâm Ian 18, 2014 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca spui ca partea de sunet este ireprosabila, e suficient pentru mine. Nu o sa folosesc partea mecanica f. rar, pentru ca o sa ascult mai mult pe USB. Normal ca si modul de utilizare conteaza.
Merci pentru pareri!
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 18, 2014 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Acum nu știu dacĂŁ ei luau toate gropile la rĂąnd și aveau o prindere foarte proastĂŁ sau e un defect general din fabricĂŁ.

bogdan_x a scris:
Nu o sa folosesc partea mecanica f. rar, pentru ca o sa ascult mai mult pe USB. Normal ca si modul de utilizare conteaza.

Eu sunt unul dintre cei care au spus de partea mecanica a fetei la acest model. Pe mine unul m-a dezamagit foarte tare acest lucru, intr-un an jumate trebuie sa improvizez destule prostii sa pot sa-mi stea display-ul aprins.
Partea cu gropile sau modul de utilizare nu vreau sa il comentez, tot ceea ce vreau sa spun ca player-ul meu si acum se prezinta ca si nou, nu are nici cea mai mica zgarietuta dar... Si nu doar al meu, cunosc cel putin 5 cazuri cu aceasta problema, daca o fi la toti modul de exploatare gresit, atunci e cam naspa...
La diferite Alpine-uri care le-am detinut (numai sh-uri) nu am avut absolut nici o problema si erau playere la al 7-8lea proprietar!
ionuutzuu a scris:
Pe parte de sunet nu vei avea ce sĂŁ-i reproșezi.

Intr-adevar, din punctul acesta de vedere nu am ce comenta!
Sus
bogdan_x

MesajTrimis: Mar Ian 21, 2014 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci e de luat player-ul sau mai bine ma orientez catre altceva? am vazut un video ce prezinta ii meniul cu diverse setari si este impresionant.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 21, 2014 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kenwood in general are un meniu stufos, Ăźn rest rĂŁmĂąne la latitudinea ta, sĂŁ nu ne Ăźnjuri pe noi Ăźn caz de ceva. Overall ca o pĂŁrere eu zic cĂŁ e de cumpĂŁrat, Ăźn caz de ceva ai 1 an garanție....
bogdan_x

MesajTrimis: Joi Ian 23, 2014 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am luat player-ul Kenwood. Sunt bucuros de alegere. Diferentele in bine le-am constatat imediat. Vocile, instrumentele sunt mult mai bine conturate, separatia este mai buna, iar basul a devenit mai strans si mai percutant.
Singurul lucru care m-a deranjat pana acum a fost redarea de pe stick usb ce se intrerupe dupa cateva secunde. Poate nu este compatibil cu stick-ul ce il folosesc, o sa incerc si cu altul.
Nici modul cum a fost legat amplif-ul la player nu cred ca este unul corect, pt ca am doar o pereche de RCA-uri atat pt sistemul fata cat si pt subwoofer, astfel ca nu pot sa fac setari diferite din player pt acestea.
Trebuie sa il aranjez putin.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 23, 2014 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stick-ul tau e in format FAT32 ?
bogdan_x

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este in format FAT32. Am incercat cu un altul si merge fara intreruperi. Probabil are probleme cu citirea lui. Anyway, important e ca funtioneaza.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TesteazĂŁ stick ul cu HD tune. Vezi ce rezultĂŁ.
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai face figuri la anumite stick-uri, mi s-a intamplat si mie de mai multe ori...
Si daca prea multe foldere pe el il citeste destul de greu sau chiar deloc...
Sus
bogdan_x

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa e, il deruteaza prea multe foldere Smile. Totodata mi-am dat seama ca sistemul de prindere al fetei este cam fragil si dupa o folosire mai intensa a cd-playerului, poate aparea un joc acolo care duce la restarturi cand sunt vibratii mai serioase. Oricum am devenit fan dispozitive mobile pe USB, asa ca nu voi accesa prea des cdplayer-ul.
Multumesc de sugestii!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De curiozitate, cand spuneti multe foldere, de ce numar este vorba ? Smile
bogdan_x

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan nu am facut proba pe acelasi stick, cu si fara foldere, cert este ca din 3 stick-uri incercate, am reusit sa redau fara probleme doar de pe cel fara niciun folder. Vorbesc de 3-5 foldere. Nu stiu daca e doar o coincidenta sau nu ca a mers doar cel fara foldere.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum