|
|
|
Autor |
Mesaj |
Samyaza
Data înscrierii: 14/Mai/2017 Mesaje: 8 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2018 1:18 pm Titlul subiectului: Recomandare Mercedes C W203 |
|
|
Salutare, mi-am luat un Mercedes C T-Modell (break) și as dori sa Ăźmi fac linia audio.
Știu ca pe fata sunt de 17 pe spate de 13. Am luat inelele adaptoare, dar nu știu adĂąncimea de montaj. AdicĂŁ cĂąt de adĂąnc Ăźmi permit sa ma duc.
Ca și idee ma gĂąndeam sa Ăźmi pun Pioneer TS-A de pe fosta mașina. Pe fĂŁta ĂźnsĂŁ erau tot de 13 așa ca ar trebui sa cumpĂŁr de 17 pentru fĂŁta ca de 13 pe 3 cai am iar pe fata oricum Ăźmi trebuiesc Ăźnaltele separate.
Ce Ăźmi recomandați ?
Sa merg pe TS-A? Ca idee am un amplif de 4x70 Sony (porcĂŁriile alea XMN1004). Headl unit am Pioneer DEX X5900 BT cu 6 RCA pentru tot ce trebuie. Ideea e ca ajunge pentru uși.
Pe spate am un Focal SB25 Twin care e super dar parca nu as mai pune sub.
Ce difuzoare Ăźmi recomandați? Sa merg tot pe Pioneer ca deja am pt spate și sa mai iau pt fata? Sau sa iau altceva și dacĂŁ da ce?
Mulțumesc și va salut cu respect. _________________ Everything dies. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|