|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
B-56-SDP
Data înscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 11:38 pm Titlul subiectului: Recomandare MP3 |
|
|
De curand sunt ferictul posesor al unui Logan versiunea Laureat.
Din fabrica vine cu un CASETOFON foarte performant care arata ca o jucarie chinezeasca prost lucrata.
Si vreau sa o schimb cu un MP3. Eu m-am gandit la HU asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/
Vreau sa stiu in primul rand daca are control de subwoofer pentru ca vreau unul in masina si daca se aude bine.
Nu am mai avut pionner pana acum si de aia intreb, daca credeti ca alt HU ar fi mai bun aratatimi-l va rog.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca 5900-ul. Pioneer-urile se aud foarte bine. Amplificatoarele cu MOSFET-uri sunt intradevar bune!
Ce e util la "5900":
1. canalele spate le poti transforma intr-un canal 1x70 pe un subwoofer de 2 ohmi! In concluzie nu iti trebuie neaparat statie!.. iar puterea e intr-adevar suficienta.
2. Filtrele parametrice pe trei cai sunt deosebit de utile, chiar daca greu de setat - apeleaza la un amic experimentat.
Atentie: daca pui subwoofer, fie:
a) inseriaza neaparat cu difuzoarele din restul masinii (pe "woofere", dupa filtre, daca exista desigur) condensatori de 220 micro Farazi!
b) fie seteaza filtrele "trece sus" din "5900" la 120-150 Hz.
Nu uita de acest aspect! Altfel nu vei avea un raspuns optim, atat in frecventa cat si in putere!
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
B-56-SDP
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand multumesc pentru raspuns si pentru promtitudine.
Ok mare lucru nu am inteles pentru ca sunt mai afon in domeniul asta. Totusi are sau nu control de subwoofer ?
Alte pareri alte recomandari ? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
RAF eu zis ca nu se merita sa chinui playerul cu woofer cand cu 2mil iti cumperi amp;ificator si macar nu stai cu grije ca o sa crape playerul...
SDP poti linistit sa il cumperi, are reglaj volum woofer (+6db > -12db daca imi aduc bine aminte)
claritate foarte buna asunetului de pe CD (nu situ de pe flash pan)
partea slaba a lui(ca si la majoritatea playerelor pioneer) e receptia radio care lasa de dorit. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
B-56-SDP
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok
am inteles
multumesc mult de raspunsuri, pe asta o sa-l iau. |
|
| Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am eu de vanzare un 5900 , este aproape nou, are 2 zile , l-am luat de la MediaGalaxy cu 800 RON , garantie 2 ani , il dau ca am primit unul mai bun , pret 700 RON. Daca te intereseaza , nr meu de tel este 0723201874. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|