Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare Opel Astra G ?!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
FMarius

Data înscrierii: 20/Iun/2011
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2011 2:37 am    Titlul subiectului: Recomandare Opel Astra G ?! Răspunde cu citat (quote)

Buna seara.
Am un Opel Astra G din 2002 (cu 3 usi) si vreau sa-mi cumpar deocamdata un Player, un subwoofer si un amplificator. Momentan masina este echipata cu sistemul audio STOCK.
M-a gandit sa achizitionez:
Un Player Pioneed DEH-6300SD ( [url]http://www.*****.ro/car-sound/mp3-player-auto/pioneer/deh-6300sd-9523.html[/url] )
Un subwoofer SPL Dynamics XTR-300D2 ( [url]http://www.****.ro/car-sound/subwoofer-auto/spl-dynamics/xtr-300d2-9010.html[/url] )
Un amplificator SPL Dynamics ICE-800D ( [url]http://www.****.ro/car-sound/amplificator-auto/spl-dynamics/ice-800d-8977.html[/url] )
Asteptarile mele sunt sa se auda un bass profund.
Bugetul alocat este undeva intre 2000 si 2500 Ron.

** De asemenea mai am o nelamurile in legatura cu condensatoarele.
Pentru acest sistem este necesar un condensator? Si daca DA, de care anume?

Astept parerile voastre.
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2011 6:38 am    Titlul subiectului: sistem opel Răspunde cu citat (quote)

salut!
alegerea ta e foarte buna.
daca te axezi doar pe bass e bun sistemul, dar ti-as recomanda sa iei 2 xtr-uri de 10", pt ca se aud mult mai puternic si mai clar decat unul de 12".
2 xtr-uri de 10 am eu la 1000 ron au fost luate si folosite 2 sapt. mi s-au schimbat prioritatile 180 grade si acum stau cu ele in casa.

numai bine
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2011 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti interesat de produse second hand, am un subwoofer MTX de 12" seria 9500 la 1000 ron cu tot cu incinta sealed mdf 25mm mochetata
unul nou costa 3500ron
de altfel mai pot sa te ajut cu amplif jbl 4x100 4ohm, si jbl 1x600w 2ohm la 1000ron amandoua

de condensator nu ai nevoie, dar daca crezi ca te ajuta cu ceva.. am unul Dietz de 50 farazi la 400ron

telefon 0727 355 727
Sus
FMarius

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2011 4:46 pm    Titlul subiectului: Re: sistem opel Răspunde cu citat (quote)

obie_triceps a scris:
salut!
alegerea ta e foarte buna.
daca te axezi doar pe bass e bun sistemul, dar ti-as recomanda sa iei 2 xtr-uri de 10", pt ca se aud mult mai puternic si mai clar decat unul de 12".
2 xtr-uri de 10 am eu la 1000 ron au fost luate si folosite 2 sapt. mi s-au schimbat prioritatile 180 grade si acum stau cu ele in casa.

numai bine

Da. Mi-a mai zis cineva de chestia asta... insa daca merg pe varianta asta din start am nevoie de un amplificator cu o putere mai mare... acela ar fi tot de la SPL Dynamics modelul ICE-1500D.
Doar ca singura problema e ca nu am suficient buget pentru varianta asta, doar daca mai astept sa mai pun niste bani deoparte.

Dupa cum ai spus si tu este ok acest sistem pentru ce asteptari am eu de la el.

Multumesc pentru sugestii. Mai astept si altele.
Sus
iulian.dumitru

Data înscrierii: 09/Aug/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2011 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa-mi fie cu iertare,condensator de 50 de farazi de la Dietz? Sad la 4 mil.??!!
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2011 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai ales niste componente foarte bune.
Marius_FTU
Pasionat

Data înscrierii: 04/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FMarius, e super ok ce ai ales acolo. Personal, din experienta proprie, cred ca as merge pe un difuzor de 15 inch, dar o sa se auda suficient de bine acela.
Sus
FMarius

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 10:47 pm    Titlul subiectului: Multumesc Răspunde cu citat (quote)

Marius_FTU: Si eu as merge pe unul de 15" insa nu fac asta din 2 motive:
Momentan nu imi permite bugetul pentru un XTR de 15" + ca trebuie si un amplificator mai mare (Bani in plus care deocamdata nui am Smile )... pentru unul PRO de 15" la pret e ok, insa cea dea doua problema intre " ar fi ca nu vreau sa ocup prea mult volum din portbagaj, pentru ca din start imi trebuie un volum mai mare pentru subwoofer-ul acela. Oricum multumesc pentru sugestie.

keddy_net: Merci. Asa ma gandeam si eu Razz
Sus
FMarius

MesajTrimis: Dum Aug 28, 2011 1:43 am    Titlul subiectului: Kit Cabluri ?! Răspunde cu citat (quote)

In mare parte mi-am format o imagine despre Subwoofer si Amplificator. Raman pe varianta mea... Cateva pareri despre Player?

Si pareri despre cabluri-le de alimentare?
Un amic mi-a spus ca ar fi bine sa pun cablu de alimentare de 35, insa aici pe be-loud am gasit un cablu de 25mm de la Ground Zero la care este specificat ca este recomandat pentru puteri de maxim 1500W. Ce parere aveti despre acest subiect?

Sa merg pe 35 sau 25?

Astept sugestii.
Va multumesc.
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2011 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe 35mm. Cele de 25mm e posibil sa nu fie suficiente si vei avea caderi de tensiune(palpaie faruri, bord etc, intr-o sesiune de bass la volum mare)

In materie de player, are cam tot ce vrei, mai putin time aligniament. E cel mai "full option" player la banii astia. Deci este o alegere foarte buna.
Eu personal sunt fan alpine, dar sunt mai scumpe. Daca ai putea aloca un buget mai mare pr player ti-as sugera sa mergi pe alpine.

Robert Marooni
Pasionat

Data înscrierii: 08/Feb/2012

MesajTrimis: Mie Feb 22, 2012 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/cd-player-mp3-alpine-9882ri-stare-foarte-buna-t14211.html
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 22, 2012 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

topicul e din septembrie, si cine vrea player sh, se va uita la bursa. sal
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum