| |
| Autor |
Mesaj |
max black
Data înscrierii: 07/Sep/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: Recomandare set difuzoare DLS |
|
|
Buna ziua!
La fel ca si ceilalti de pe forum apelez la ajutorul vostru pentru a iesi dintr-o "incurcatura"
Sunt interesat sa achizitionez un set de difuzoare DLS si consider ca am nevoie de putin ajutor. HU existent este un Alpine CDE-9850Ri la care as vrea sa atasez un set de difuzoare (sistem) MS6.
Masina fiind un coupe clasic, presupun ca vor fi si singurele boxe instalate.
Sincer as fi preferat ceva din linia Hertz, dar cum deocamdata nu exista in oferta voastra, va trebui sa ma "multumesc" si cu DLS
Ceea ce va rog este sa-mi spuneti daca alegerea este una buna, in caz contrar astept sugestii si daca totusi am nimerit-o, as avea nevoie de o configuratie completa care sa contina difuzoarele, un amplif compatibil si cablurile necesare (nu de alta dar sa stiu ce va cer in comanda ) si bineinteles si un pret final.
Astept raspuns si va multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
in_zale
Data înscrierii: 26/Iul/2006 Mesaje: 47 Locație: 192.168.0.1
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele de la DLS din clasa de sus, au nevoie musai de amplificare, deci pe un player chiar si Alpine cu cred ca ai scoate tot din ele! Si de ce sa dai atatia bani pe o pereche de difuzoare? Dak nu vrei sa le amplifici in cel mai bun caz alege B6 sau C6.
Nu ne-ai spus clarce masina ai! Si de ce nu mergi pe un sistem complet? difuzoare, amplif, H.U., cabluri si subwoofer? |
|
| Sus |
|
 |
max black
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 3:55 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare set difuzoare DLS |
|
|
| max black a scris: |
Ceea ce va rog este sa-mi spuneti daca alegerea este una buna, in caz contrar astept sugestii si daca totusi am nimerit-o, as avea nevoie de o configuratie completa care sa contina difuzoarele, un amplif compatibil si cablurile necesare (nu de alta dar sa stiu ce va cer in comanda ) si bineinteles si un pret final.
|
Daca citeai mesajul in intregime ai fi vazut ca ceream o parere si referitor la amplificator si cablurile necesare
Cu toate ca sunt afon la acest capitol, mi-am dat cat de cat seama ca nu pot sa fac sa sune 2 dif de 100 w cu cei 25-27 cat scoate HU
Iar ideea de sistem complet nu ma incanta pentru ca am deja HU si am nevoie doar de dif, amplif si cabluri. Subwoofer-ul iese clar din calcul pentru ca masina este una clasica din anii'70 si chiar nu s-ar preta in acest caz...
Oricum, multumesc pt raspuns si mai astept si alte pareri |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 5:14 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare set difuzoare DLS |
|
|
| max black a scris: | . Subwoofer-ul iese clar din calcul pentru ca masina este una clasica din anii'70 si chiar nu s-ar preta in acest caz...
|
d ce sa iasa...am un prieten are o broasca din 65 si are sub in ea ...GT410 suna bine,dar fa cum vrei... |
|
| Sus |
|
 |
max black
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce e corect, e corect!
A fost intr-un fel greseala mea de exprimare.... in nici un caz nu este imposibil de pus, doar ca prefer sa fac lucrurile asa cum trebuie ( adica intai ceva difuzoare si pe urma un sub), plus ca nu sunt convins cum ar suna un bass greu intr-o masina gen caddilac . Asta daca nu vrei sa asculti in masina numai joase
Si cum m-am axat pe niste dif deloc ieftine, va mai dura putin pana o sa ma interesez si de un sub.
Dar pana atunci, astept daca se poate ceva recomandari legate de sist (boxe, amplif si conectica).  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Sep 08, 2006 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS MS6 sunt o alegere foarte buna.
De fapt e vorba de MS6A, modelul 2006:
http://www.dls.se/english/speakers/ms6a.htm
MS6 nu mai exista.
Pentru a le amplifica DLS CA22 ar fi suficient (si recomandat) dar daca vrei sa fii absolut sigur ca scoti din ele tot ce pot (si sa le si poti arde daca nu reglezi bine statia) ia CA23.
Un kit de cabluri de 10mm ar fi suficient dar iti recomand sa pui de 20mm sa fii pregatit pentru eventuale alte amplificatoare in viitor... |
|
| Sus |
|
 |
max black
|
Trimis: Vin Sep 08, 2006 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult pentru info!
Este exact ceea ce asteptam. Cat de curand voi trimite comanda pentru aceste produse. Singura problema ar fi faptul ca nu mi-ai spus daca exista modificari de pret legate de noile MS6A, pentru ca vad ca inca nu apar in oferta de pe site.
Multumesc din nou
O zi buna! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Sep 08, 2006 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deocamdata preturile sunt aceleasi (MS6=MS6A) dar se anunta scumpiri cat de curand.. Ne tot "ameninta" importatorul... |
|
| Sus |
|
 |
|