| |
| Autor |
Mesaj |
CaptainZap
Data înscrierii: 29/Aug/2009 Mesaje: 16
|
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hertzurile picĂŁ din start. Vezi pe unde poți asculta acele Focaluri. Alubandul este bun dacĂŁ vrei sĂŁ-ți tragi "folii" pe baza de smoala pe geamuri cĂąnd se ĂźncĂŁlzește vara și-l lași jos. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938
Ultima modificare efectuată de către ionuutzuu la Dum Apr 13, 2014 6:46 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa stii ca daca faci insonorizare cu materiale dedicate iesi aproape la acelasi pret insa ai mai multe avantaje.
Lipiciul de pe aluband nu este facut sa stea pe metalul ala .Nu stiu daca treci o vara cu el si se dezlipeste .In plus alubandul este mult mai greu decat un material dedicat si daca te gandesti sa antifonezi toata masina o sa pui ceva greutate pe ea.
Ideea de a antifona este folosita in scopul de a creste masa materialului antifonat astfel incat ii va scadea rezonanta lui.Plus rigiditate,scopul de a forma o incinta inchisa intro portiera de exemplu etc. |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apreciez raspunsurile, puteti sa imi recomandati ceva mai bun pentru insonorizare?
Operatiunea o voi face-o eu, pentru ca acolo e placerea. De asemena stie careva cum se aplica? |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
PĂąnĂŁ nu asculți tu tot degeaba. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca firmĂŁ da doar cĂŁ-ți trebuie mai mult. Acum depinde și unde/cĂąt aplici. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mar Apr 15, 2014 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spunea cineva mai sus despre "Aluband" ca este mai greu decat produsele dedicate. Daca ar fi asa nu este un lucru rau, chiar din contra.
Cu isonorizarea cum de altfel multe altele in tara noastra, vezi si tu ce gasesti la un pret bun.
Pe difuzoare, in banii astia recomad DLS prima gama C6A. Au un sound echilibrat, inalte care "umplu" masina, bass-ul decent. Nu trebuie uitat categoria din care fac parte. Nu se pot compara cu echipamente SQ. Daca iti iei sistem este pacat sa nu le amplifici. Gasesti o gramada de amplificatoare decente la SH.
Varianta mai ieftina de difuzoare pe care o pot recomanda este prima gama de la Alpine. Si merg bine doar din player.
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | | In plus alubandul este mult mai greu decat un material dedicat |
Este tocmai invers, este foarte usor in comparatie cu STP\Silent Coat de aceea si trebuie 2,3 straturi de Aluband sa poti sa-l compari ca si rezultate cu insonorizantele "dedicate"...
In plus de asta, necesita o atentie mult mai mare la aplicare ca sa isi faca treaba. |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Renunt la aluband tocmai ca nu as vrea ca vara pe calduri sa se topeasca, sa am mirosuri urate in masina sau smoala...
Cat despre difuzoare, momentan vreau sa insonorizez sa vad care e diferenta.
Sa stiti ca m-am gandit si eu la sistemul de la Alpine si nu stiu de ce nu l-am vazut mai inainte... Totusi am citit lucruri bune si despre cel pioneer pe site-urile din afara.
Ma gandesc ca amplificate toate s-ar auzi mult mai bine (in special sistemul actual) dar nu sunt foarte sigur.
Totusi daca ma convingeti ca operatiunea de montare a unei statii nu e asa complicata, pot sa-mi schimb parerea... are cineva un ghid de montaj ? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai de montat nu e greu sau complicat..mai greu e sa tragi cablurile pe sub plasticaraie..dar nu ar fi nici asta asa greu decat daca esti comod. Eu unul pana iese masina din garantie prefer doar puterea scoasa de hu. Pt un om normal e suficient. |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am tras odata cablu de la usile din spate la HU, si am demondat jumatate de masina
Treaba e ca ar trebui sa trag firele la amplificator si pe urma sa merg cu ele in HU. Si pe urma ar trebui sa vad unde sa fie montata...
Vreo recomandare de statie ? |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar sistemul tau de pe fata Renegade suna atat de rau de vrei sa-l schimbi? Ai incercat sa-l amplifici???
Parere personala: fa insonorizare, apoi probeaza-ti sistemul cu un amplificator...posibil sa ai o surpriza placuta. |
|
| Sus |
|
 |
CaptainZap
|
Trimis: Mie Apr 16, 2014 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vreau sa-l schimb... ma gandeam sa-l mut pe spate in caz ca iau ceva mai bun pentru fata.
Treaba e ca difuzoarele alea erau gandite pentru a fi amplificate... anyway sa vad cum se aude dupa insonorizare si mai vad pe urma de statie. |
|
| Sus |
|
 |
|